Teambuilding der gør en forskel

Teambuilding Kompagniet blev skabt i 2007 af Christian Holst. Christian var den ene halvdel af Holst & Ritzau, der blev grundlagt i 2000 og lukket i 2006. Udgangspunktet for begge firmaer har været at tilbyde teambuilding og teamudvikling til vores kunder der er båret af en vision om at teambuilding og teamudvikling kan være et fantastisk “værktøj” Der skal gøre en positiv forskel for vores kunder. En positiv forskel der skal kunne mærkes hos vores kunder i forhold til et bedre samarbejde, en bedre kommunikation, et bedre arbejdsmiljø og i sidste ende bedre resultater, idet vi tror på at et velfungerende team er resultatorienteret. 

Men det er også vores erfaring at godt samarbejde kommer sjældent af sig selv! Det kan der være mange forskellige grunde til, men én ting er sikkert; hvis vi på nogen måde kan hjælpe teamet vil vi næsten gøre alt for få det til at ske. Og en anden ting er sikkert; igen og igen har vi set og hørt hvilken positiv forskel vores indsats har gjort. Det er vi stolte og meget glade over.

Når det handler om Teamudvikling

  • Vi designer og gennemfører forløb der passer til kundens ønsker, strategi og potentiale.
  • Vi bruger vores omfattende erfaring og mange gode erfaringer til at rådgive vores kunder om hvordan I skaber og implementerer et nyt og anderledes kultur.
  • Vi arbejder med alle former for teams på alle niveauer og i alle former for udviklingsfaser, fra nye teams, funktionelle teams eller High Performing teams.
  • Vi giver vores kunder anbefalinger på den videre udvikling af deres teams og organisation i forhold til at skabe de bedst mulige resultater.
  • Vi samarbejder med en række udvalgte samarbejdspartnere, der passer til vores holdninger, værdier og kvalitetsniveau.
  • Vi evaluerer på resultaterne for at sikre os at vores kunder får mest muligt værdi for pengene.

Når det handler om Teambuilding

  • Vi har udviklet en række events og aktiviteter der bygger på oplevelse og kvalitet.
  • Vi tilpasser de enkelte events til vores kunders ønsker.
  • Vi tilbyder at udvikle helt nye events efter vores kunders ønsker og behov.

Metoder og værktøjer
Udgangspunktet er systemisk tænkning, der kobles sammen med mange forskellige værktøjer. I mange sammenhænge er det LØFT (løsningsfokuseret tænkning) som har vist sig at være super effektivt til at få teams og grupper til at “opløse” deres konflikter og sætte fokus på løsninger. I mange af vores kurser er der elementer fra anerkendende “metode” når vi træner feedback, kommunikation og svære, men måske motiverende samtaler! Positiv psykologi bruger vi bredt til at understøtte fokus på alt det der virker godt, og styrkefokus gør det hele meget konkret. Og sidste skud på stammen er vores samarbejde med Gallup der har udviklet verdens mest benyttede styrketest: CliftonStrengths som vi er certificeret i at bruge.

Kunderne siger:

“Hej, tak for sidst, vi er meget tilfredse… det var super godt”. Klaus Vilsen, Danske Bank

“Tak for sidst herfra. Synes I gjorde en fremragende indsats og skabte en god atmosfære.”. Jesper Laier, Country Manager 

Book os til et møde

Vi kommer gerne ud til jer og giver et forslag til hvordan vi kan hjælpe jer.

Send en mail på info@tbkompagniet.dk eller ring 23 60 12 13