At spille og lære er hvad der foregår når vi bruger gamification i vores aktiviteter. At gamificere betyder at spilgøre læring og selvom det kan lyde som en utopisk drømmeverden er der allerede store virksomheder der i mange år har brugt gamification i deres medarbejder udviklingsprogrammer.

Når vi bruger gamification er det i forbindelse med vores team konkurrence spil, hvor det mest handler om at teambuilde deltagerne og give dem en sjov fælles oplevelse. Her krydrer vi spillene med firmarelaterede opgaver, der kan handle om alt fra virksomhedens strategi, historik eller survey opgaver om hvad god ledelse er! Selv de mest kreative foto og videoopgaver kan ”toppes” med fagligt input i form af forslag til virksomhedens slogan, værdier eller andet. Som i så mange andre forhold er det kun fantasien der sætter en begrænsning.

På den måde er der mulighed for at aktivere deltagerne og deres lærings- og/eller udviklingsproces, som ikke ”bare” skal sidde tungere og tungere i konferencestolen hele dagen. Vi aktiverer læringen, gør den fælles, sjov og konkurrencedrevet, og i sidste ende handler det hele om god gammeldags indlæring og udvikling. Blot på en mere aktiv måde.

Vi kalder det for spil, lær og vind, da alle implicerede vinder på hver sin måde. Deltagerne oplever en frisk pust fra de konventionelle læringsrammer og virksomhederne får en gevinst ved at optimere det sociale frikvarter med læring.

Skal vi hjælpe jer med at skabe en vind-vind situation med vores koncept: spil – lær og vind?

Kontakt os for et uforpligtende møde.

Kontakt os på: ch@tbkompagniet.dk

Kunderne siger: “Teambuilding Kompagniet har leveret teambuilding aktiviteter til Oticon igennem flere år. Vi har især brugt iPad konceptet iPad Rally, som er et spændende mix af sjove aktiviteter og virksomhedsrelaterede opgaver. Vi er ikke i tvivl om at vi vil bruge dem igen” Jette Borner, OTICON A/S, Event Manager