Teamudvikling der skaber nye resultater

Hvad er teamets ambition, behov og potentiale?
Teamudvikling i samarbejde med Teambuilding Kompagniet tager altid udgangspunkt i jeres ambition,  behov og potentiale. Når vi ved, hvor I vil hen som team, kan vi bedst muligt hjælpe jer med at udvikle og træne de ønskede færdigheder til at nå målet.

Skræddersyede løsninger
Der findes ikke to teams, der er ens eller er i samme situation. Alle teamudviklingsforløb i Teambuilding Kompagniet bygger derfor på en grundig analyse af udgangnspunktet. Med baggrund i dette designer vi i samarbejde med jer et skræddersyet forløb, som passer til jeres mål og prioriteter.

Teamudvikling skal gøre en forskel
Teamudvikling er en investering. Det er derfor vigtigt at det giver resultater. Vi bruger gerne eksisterende måltal som KPI’er eller lignende. Vi kan også selv opstille resultatmål til et forløb. Det der er vigtigt er at det gør en forskel.

En stor værktøjskasse
Vi kan tilbyde at bruge en lang række ”værktøjer”, og finder det der passer bedst til jeres team og virksomhed. Vi bruger blandt andet værktøjer fra Aktiv læring, positiv psykologi, StrengthsFinder, Belbin, Master og DISC. Vi har desuden over 200 team øvelser og aktiviteter liggende klar på lageret til at understøtte og aktiverer udviklingen!

Stor erfaring
Teamudvikling er ikke helt nyt for os! Faktisk har vi i de sidste 20 år skabt udvikling og resultater.

Kontakt os endeligt hvis du vil vide mere!

Cases
Hillerød Kommunikationscenter
LACTALIS DK – High Performance Team