Oplevelser & udvikling

Beat Factory

Er I klar til en vanvittig sjov og underholdende workshop? Ved Beat Factory får I muligheden for at lave jeres eget orkester!

Beat Factory: En vanvittig sjov og underholdende “workshop”

Alle deltagere får en skraldecontainer med diverse indhold ved Beat Factory workshoppen. Det hele bruger vi til at skabe et medrivende og anderledes STOMP orkester, ja både container og indhold skal betjenes musikalsk og som en del af showet.

Alle deltagere bliver revet med af legen med musik, bevægelser og rytmik. Der leges med motorikken, som bliver udfordret på mange sjove og nye måder. Der laves et kæmpe klappeorkester, BODY-percussion hvor hele kroppen er et instrument er også et stop på vejen, simple talekor bliver til hylende morsomme sætninger når hele flokken kører derudaf.

Hele instrumentariet af STOMP instrumenter demonstreres hvorefter alle deltagere griber til og bandet bygges. Der leges videre med breaks, råb og indlevelse og det hele ender op med et sejt, groovy spillende band!

Varighed

1 – 1,5 timer

Sted

Alle steder

Deltagere

2 – 150 personer

Pris

450,- 

Minimum pris

7.500,-

Sprog

Dansk og engelsk

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!