finn2

Når Finn arbejder med ledergrupper og teams trækkes der på 6 års erfaring som seniorkonsulent i Lindeblad og over 20 års erfaring som personaledirektør og senest som selvstændig. Denne omfattende erhvervserfaring har givet en grundig og konkret forståelse for organisationer, og et gedigent indblik i hvordan han kan hjælpe med at nå drømmene.

Finn har erfaring og forståelse for, hvor svært det kan være som leder – og som medlem af en gruppe; og ikke mindst hans erfaring har givet masser af gode værktøjer at trække på når dialogen bliver intens.

Han arbejder varmt og nærværende med en ægte dialog – uden buzzwords og smarte koncepter.

Finns inspiration får han fra positiv psykologi, aktiv læring og den DISPUK proces uddannelse han tog i 2011. Han er ikke fanatisk metodebruger, men støtter gerne sin proces op, ad en systemisk forståelse og aktiv læring som sætter gang i en god dialog, om det der virkelig betyder noget for gruppen.

I 2012 skrev Finn bogen “Ledergruppens Anatomi”. Som Finn selv siger: ”Det gjorde jeg fordi mit hjerte banker for ledergrupper – og fordi jeg selv har oplevet hvor kæmpestor forskel en god ledergruppe kan gøre for organisationen”.

Kontakt Finn på: info@tbkompagniet.dk