Oplevelser & udvikling

Kanalrundfart Challenge

Sejl med Canal Tours og løs en masse sjove opgaver i Københavns havn

Mens i sejler rundt på en af Canal Tours både er der nu mulighed for at gennemføre et underholdende og sjovt spil i Københavns havn og kanaler. Alle opgaverne giver forskellige point. Canal Tours sejler en fast tur igennem havnen hvor i samtidig skal løse forskellige opgaver. Opgaverne er meget varieret. Alle kan være med og det handler om at være gode til at samarbejde.

Opgaverne kan være kreative opgaver med at tage billeder eller lave en lille video, eller løse fakta spørgsmål, løse quisser, gåder, historisk viden, mv. Der er brug for alle og alle kan være med.

“Vi siger alle tusind tak for et virkelig fint og hyggeligt arrangement i går. Alle har meldt meget positivt tilbage, så det er rigtig dejligt.”

Sådan foregår det
I opdeles i grupper af 4-8 personer per gruppe, der på en udvalgt smartphone i gruppen viser et kort over havnen hvor posterne er. Når skibet sejler er det bare om at komme i gang og løse

Det hold der vinder er det hold der bedst har formået at samarbejde og bruge hinandens styrker – måske har de også været lidt heldige 🙂

Vi kan tilpasse spillet til jeres behov
Vi kan tilpasse spillet til jeres behov og indsætte opgaver og spørgsmål der relaterer til jeres virksomhed. Det kan være bestemte budskaber, værdier eller andet i ønsker at bruge. Dette er en god og underholdende måde at få medarbejderne til at arbejde med viden og budskaber.

Bådrundfarten er ikke inkluderet i prisen og købes separat.

Skriv eller ring til os og hør mere om konceptet og få et godt tilbud

Kontakt os

Varighed
ca. 2 timer
Sted
Københavns havn
Deltagere
2-165
Pris
300 - pr.deltager
Min. pris
5.000,-
Sprog
Dansk, Engelsk, Tysk