Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Spændende eventyr på Kullen hvor alle kan være med

Tag en dag til Kullen og oplev marsvin safari, rapelling på klipperne og vandring i Kullen fantastiske natur.

Spændende eventyr på Kullen

Kullen Adventure I Teambuilding Kompagniet

Hval safari: Kullaberg rundt med RIB. Ud over en fantastisk bådtur får gruppen flere stop med en guidet historie samt mulighed for at se de lokale hvaler: marsvin. Alle deltagere er udstyret med overlevelsesdragter. Se film her fra TV4 Nyhetsmorgons.

Rapelling (lavere højde): Med klatreudstyr kan du fire dig ned fra en klippevæg på Kullaberg og opleve de flotte klipper helt tæt på. En spændende aktivitet der passer til alle uanset alder og forudgående viden

Natur / hulevandring: En meget smuk guidet naturvandring på sydsiden af ​​Kullaberg, hvor vi ser på to forskellige huler. Turen starter fra Kullens Fyrtårn og strækker sig derefter langs vandet. Terrænet er stenet og delvist uden for stierne.

Varighed

1 time

Sted

Kullen Sverige

Deltagere

2 – 48 personer

Pris

Kontakt os for et tilbud

Minimum pris

5000

Sprog

Dansk, engelsk og tysk

Alle kan være med

Vores program og aktiviteter er tilrettelagt på en måde så alle kan være med. Du behøver ikke at have en fortid som elite soldat eller eventyrer for at kunne deltage og få en masse spændende oplevelser. Det handler ikke om at være top sej, det handler om at opleve Kullens eventyr sammen med dine kollegaer og få en fantastisk oplevelse.

Kullen Adventure i praksis

Kullen ligger kun ca. 1,5 time fra København. Vi kan hjælpe jer med at arrangerer turen derop eller i kan selv sørge for transporten. Når i ankommer til Kullen står vi klar til at hjælpe jer. Programmet kan arrangeres på forskellig måder så det passer bedst muligt til jer.

Vi kender Kullen, og er kommet på der de sidste 20 år og har et stor kendskab til stedet og naturen. Desuden har vi et godt samarbejde med de lokale folk og myndighederne, som vi arbejder tæt sammen med.

Teambuilding med kollegaer I Teambuilding Kompagniet

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kullen adventure - Spændende udendørs teambuilding

Teambuilding Kompagniet kan nu præsentere et helt nyt koncept på Kullen. Oplev tre spændende eventyr i et samlet program. Kom med på trekking på klipperne og oplev naturen helt tæt på og se de smukke huler langs kysterne. Mærk suset når du rapelller (firer) ned af klipperne og nyder den friske luft. Og kom på en hvalsafari med en RIB båd der sejler jer rundt på havet ved Kullen og se de smukke klipper i et andet perspektiv og marsvin, de lokale hvaler.

Et aktivt spændende udendørs program – hvor alle kan være med.

Se mere her: https://teambuildingkompagniet.dk/kullen-klassik-spaendende-eventyr-paa-kullen-hvalsafari-rapelling-og-trekking-paa-klipperne/