bjerget 1

Akademisk Skytteforening i Holte

Kun ca. 10 km. nord for København, i den smukke nordsjællandske natur, har vi vores fortrukne kursuscenter. Her har vi 16 tønder land, helt for os selv. Samt et rustikt og uforglemmeligt kursuscenter med plads til 70 siddende gæster.

grandhotel mölle

Grand Hotel på Kullen i Sverige

Ca. 40 km. nord for Helsingør, ligger Grand Hotel med en fantastisk udsigt over Mölle havn og i godt vejr den danske kyst. Desuden er Kullens klipper meget tæt på og det giver mange forskellige muligheder!

kalvø vig

Kaløvig Kursuscenter

Kaløvig Kursuscenter nord for Aarhus har sin egen charme og trætopshytte og en fantastisk økologisk køkken og lige for at nævne det, udsigt over Kaløvig.

 
Skovshoved Hotel

Skovshoved Hotel 

Er en fantastisk sted. Et af Danmarks bedste spisesteder med en Bit Goument fra Michelin og smukke, luksuriøse og originale omgivelser.

bautahoj

Bautahøj Kursuscenter 

Nord for Jægerspris ligger Bautahøj kursuscenter, helt ud til Isefjoden og er et tidligere SAS center. Stedet er det perfekte kursussted for den lille eller store gruppe der ønsker rigtigt god plads og superservice.

bymosehegn

Bymose Hegn i Helsinge

Bymose Hegn konferencecenter, ligger midt i Nordsjællands smukke natur. Godt med plads, konferencefaciliteterne er i top og der er rigtig mange muligheder her, for teamudvikling, både indendørs og udendørs!

kolle kolle

Kolle Kolle i Værløse 

Suveræn beliggenhed, lyse lokaler, god forplejning og imødekommende personale. Opmærksomhed på at de har med mennesker at gøre, fleksible løsninger og plads til rigtigt store grupper. Men samtidigt hyggeligt og personligt, så mindre grupper finder sig godt tilpas.