Konsulenterne

Christian Bjørn Holst
Christian Bjørn HolstEjer & Konsulent
Christian har en bred HR erfaring med speciale i teamudvikling og er licentieret i DISC (Thomas International) CTI (Team Climate Inventory), MBTI/JTI, Teamdiamanten og Belbins Teamroller.

Læs mere om Christian her

Finn Gjersøe
Finn GjersøeKonsulent
Når Finn arbejder med ledergrupper og teams trækkes der på 6 års erfaring som seniorkonsulent i Lindeblad og over 20 års erfaring som personaledirektør og senest som selvstændig.

Læs mere om Finn her

Kenneth Ytting
Kenneth YttingKonsulent
Kenneth har mange års erfaring som proceskonsulent. Han er vant til at arbejde med alle former for grupper og teams.

Læs mere om Kenneth her

Synnes Andersen
Synnes AndersenKonsulent
Synne har gennem de sidste 16 år arbejdet inden for feltet udvikling, undervisning og læring. Er uddannet lærer. Har gennem de sidste 6 år arbejdet inden for teamudvikling og teambuilding.

Læs mere om Synne her

Andreas Tolstrup
Andreas TolstrupProjektleder
Andreas har en baggrund og stor viden inden for IT og står for opsætning og etablering, af vores pc tablets events, samt location opsætninger i forbindelse med arrangementer. Andreas er en kompetent teambuildinginstruktør, med teknisk flavor.

Læs mere om Andreas her

Tilknyttede Konsulenter
Tilknyttede KonsulenterEksterne
Derudover, har vi tilknyttet en række freelance konsulenter & instruktører hver, med deres unikke kompetencer. Vi er bla. en del af et netværk af erhvervspsykologer, organisationskonsulenter og andre ildsjæle, der alle har stor rutine med at udvikle teams og organisationer.