Oplevelser & udvikling

My Name is Bond – James Bond

Lav jeres egen Bond film – alle får en god rolle

Du er enten filmfotograf, filminstruktør, skuespiller, skurk – eller selveste Mr. Bond eller lidt a det hele. Når I producerer virksomhedens version af James Bond filmen: “The Golden Ding”.

I laver en rigtig film
Eventen er bygget op som en rigtigt filmproduktion! I starter med forberede jer i pre-produktionsfasen, hvor I alle opdeles i en række grupper der skal lave hver sin del af den samlede film. I læser alle manuskriptet igennem og uddeler selv opgaverne. Der skal vælges skuespillere, instruktører, filmfotografer, rekvisitter, sminkes skuespillere og udvælges locations til de forskellige optagelser.

Vi stiller kameraer, stativer, kostumer, parykker, teatersminke, diverse Bond effekter og våben, samt en masse rekvisitter til rådighed for filmproduktionen.

Nu skal filmen optages! Og nu er der mulighed for at få sin indre skuespiller ud og blive luftet, mens andre bag kameraet sørger for at filmen kommer i kassen.

Lær at redigerer en film
Så skal filmen redigeres, det er forbløffende let, når man ved hvordan man skal gøre det, men det er forbløffende let at lære. Filmen klippes, klippene rettes til, der sættes effekter og tekster på. Og på lydsiden kan der ligges ekstra dialog, musik eller sjove effeklyde på.

Film præmiere & Oscar Show
Til sidst afslutter vi med en filmpræmiere, hvor alle filmen ses samlet, og der stemmes om hvem af grupperne der skal have Oscaren. En stensikker sjovt event.

Ring til hos for at høre mere om dette koncept og få et godt tilbud.

Kontakt os

Varighed
3 timer
Sted
Alle steder
Deltagere
10–100
Pris
450,-
Min. pris
10.000
Sprog
Dansk, Engelsk