Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

KNOWIE

Lær dine kollegaer bedre at kende på en sjov og uformel måde!

KNOWIE - Sjovt og engagerende teambuilding spil

KNOWIE

Knowie er et sjovt og engagerende teambuilding spil, som hjælper jer som team, at sætte fokus på alle de sociale aspekter af jeres dagligdag sammen. Det er et super godt redskab til at skabe en større forståelse for hinanden, skabe refleksion og starte en masse sjove samtaler mellem kollegaer.

Knowie belyser emner så som kommunikation, arbejdsglæde, kultur, adfærd og motivation, fra et socialt og uformelt perspektiv, således at I som team får nemmere at være sammen, samarbejde og have det sjovt!

Varighed

5 dage

Sted

Online

Deltagere

5 – 12 personer

Pris

49,- pr. person

Minimum pris

245,-

Sprog

Dansk og engelsk

Alle kan være med

Noget af det som er sværest ved, at arrangere teambuilding aktiviteter eller udvælge teambuilding øvelser er at finde noget, som alle kan være med til og få et udbytte af. Med Knowie kan I være trygge med at alle får gavn af aktiviteten og har det sjovt.

Indholdet er nemlig særlig udviklet på en positiv og inkluderende måde, og har lånt de bedst fungerende elementer fra spillets verden.

Hvordan fungerer det?

Knowie er bygget op omkring små daglige spørgsmål og opgaver, som kan løses digitalt på alle devices. Opgaverne tager kun et par minutter at udføre, men fylder resten af dagen med en masse liv, samtidig med at I løbende modtager statistik og fun facts.

Aktiviteten fungerer derfor super godt i en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til at samles længere tid ad gangen i teamet.

Knowie er super nemt, at komme i gang med og kræver ikke teambuilding instruktører eller administrativt arbejde. I køber spillet direkte hos Knowie og starter processen ved at oprette en bruger på KNOWIEs hjemmeside, hvor I kan læse nærmere om hvordan det fungerer.

Teamindsigt

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!