Oplevelser & udvikling

Om Teambuilding Kompagniet

Velkommen til Teambuilding Kompagniet

Vi har mange års erfaring som events & udviklings- og proceskonsulenter, sparringspartnere og coaches på leder-, mellemleder- og afdelingsniveau. Vi indgår som samarbejdspartnere for virksomheder og organisationer i forbindelse med organisationsudvikling, teamudvikling, fusioner, strategiimplementering og i gennemførelse af sociale events.

 Vi tror på at effektiv udvikling sker gennem gode oplevelser og aktiv læring, med fokus på den ønskede nødvendige udvikling.  Vi har mange års erfaring både som interne og eksterne konsulenter. Hermed har vi haft mulighed for at samle erfaring fra begge verdener.

 Vi tænker altid i sikkerhed og kræver at medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere yder en 100 % professionel indsats.

Vi bruger en række anerkendte og gennemtestede metoder og teknikker, når vi udvikler teams. Vi anvender den systemiske tankegang med et ekstra fokus på styrker og den løsningsfokuserede metode, men bruger også en række test og er samarbejdspartner med Gallup

20 års erfaring med teambuilding og teamudvikling

0
+ Events

0
Års erfaring

0
Kvalitets events

0
+ Kunder

Vi er en gruppe ildsjæle

… og vi brænder for det vi gør. Vi tror på det vi gør og ved at det kan gøre en kæmpe forskel – der kan blive en kæmpe fordel for vores kunder

Christian Holst

Direktør

Synnes Andersen

Konsulent

Finn Gjersøe

Konsulent

Kenneth Yitting

Konsulent

Janus Kleemann

Chefkonsulent

Tilknyttede konsulenter

Eksterne