Kunderne siger …

Lactalis

“Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Christian & Teambuildingkompagniet, hvor vi sammen skulle etablere et High Performance Dream Team i vores virksomhed.

De leverede fuldstændigt i henhold til forventningerne.”

Anders Olesen. Salgsdirektør.

 

Københavns Universitet

“Tak for igår – det var fantastisk ! – og du fik ros af chefen til morgen !! I havde ramt fuldstændig plet med aktiviteterne !!”

Katrine Holst. Arkitekt.

OTICON

“Teambuilding Kompagniet har leveret teambuilding aktiviteter til Oticon igennem flere år. Vi har især brugt iPad konceptet iPad Rally, som er et spændende mix af sjove aktiviteter og virksomhedsrelaterede opgaver. Vi er ikke i tvivl om at vi vil bruge dem igen”.

“Teambuilding Kompagniet has been delivering teambuilding activities to our company for quite a few years. We use a tablet game called iPad Rally which is a thrilling mix of fun activities and company related questions. No doubt we will use them again!”

Jette Borner, OTICON A/S, Event Manager

Danske Bank

“Hej Christian, tak for sidst, vi er meget tilfredse… det var super godt”.

Klaus Vilsen, Danske Bank

Mölnlycke

“Tak for sidst herfra. Synes I gjorde en fremragende indsats og skabte en god atmosfære.”

Jesper Laier, Country Manager

Alcon

“Alle var meget glade for det, og synes det var en fantastisk oplevelse. Stor ros til arrangementet fra os”
Best regards / Venlig hilsen

Martin Lykke, Customer Service Manager, Alcon Nordic

Sanataris Pharma

“Hej TBK, jeg vil gerne på egne og alle mine kollegaers vegne, sige stor tak til jer for en super dag! Vi var meget tilfredse med vores teambuilding dag og synes at I havde lavet et godt og professionelt arrangement – dejligt. Jeg har fået rigtigt meget god feedback.”

Bolette Wildt, General Counsel, VP HR, santarispharma.

Dong Energy 

“SLE Teamet har haft en rigtig god og lærerig dag, med jer på Akademisk Skytteforening.
Jeg takker jer meget, for et vellykket arrangement og anbefaler jer helt sikkert videre til mit netværk her i DONG.”
 
Marion Viby Mogensen 
 

ETU Forsikring

“Stor ros til alle I var meget professionelle og aktive. Gode til at fastholde hvad opgaven egentlig gik ud på, når den var afsluttet, og hvad vi kunne/skulle bruge den til i vores dagligdag. Rigtig fint med den korte teoretiske viden inden vi gik i gang. Ingen nåede at falde hen – folk blev fastholdt.

Super godt med afslutningen, hvor vi gik sammen i de daglige funktions grupper og fik fældet ned på skrift, hvad vi er gode til, og hvad vi vil have mere af/mindre af. De hænger nu rundt i afdelingerne. Nogle gode opgaver, hvor alle kunne være med. De var sjove og spændende.”

Ilse Heitmann MadsenPersonalechefETU Forsikring 

 

Haldor Topsøe

“Firmaets rengøringsafdeling bestående af 15 personer har haft den store fornøjelse at møde Teambuilding Kompagniet og deres “metoder”. Målet om at skabe bedre omgangstone, større respekt og ikke mindst en større tro på sig selv og teamets værdier er lykkedes til fulde.

Med en god portion fornuft samt en rigtig god balance i forhold til de anvendte metoder/processer – uanset om der var tale om dialog, øvelser eller feedback – blev teamet grebet af opgaverne og målet. Vi har fået mange gode indgangsvinkler og nogle “øjen åbnere” at arbejde videre med. Vi ses igen!” 

Bo Kühnel Matthisson. Finance Manager. Haldor Topsøe A/S. 

 

Forca

Forca har med Teambuilding kompagniets hjælp haft en rigtig god dag for alle ca. 270 deltagere. Der var en rød tråd gennem hele arrangementet, og alt klappede undervejs.

Vi ønskede at gennemføre en dag med fokus på vores værdier, men hvor vi også havde det sjovt og ikke mindst lærte hinanden bedre at kende på kryds og tværs i organisationen.

I greb fra starten vores ønsker og forstod at omforme dem til forskellige aktiviteter – Values in Action, som vores arbejdsgruppe og ledelsen sammen kunne støtte op omkring. Valget af de tre spor (fysisk aktivitet, stomp, film) viste sig at være rigtig gode, og der var ”noget for alle”. Filmen I optog over hele dagen har efterfølgende givet anledning til mange grin og ikke mindst er den med til at fastholde den gode oplevelse.

Resultatet kan vi fortsat mærke – medarbejderne har lært hinanden bedre at kende og vores samarbejde på tværs i organisationen har fået et løft. Vi har kun fået positiv feedback fra alle deltagere

Hanne Rygaard Larsen, Udviklingspartner Forca A/S.