Når Finn arbejder med ledergrupper og teams trækkes der på 6 års erfaring som seniorkonsulent i Lindeblad og over 20 års erfaring som personaledirektør og senest som selvstændig. Denne omfattende erhvervserfaring har givet en grundig og konkret forståelse for organisationer, og et gedigent indblik i hvordan han kan hjælpe med at nå drømmene.
Finn har erfaring og forståelse for, hvor svært det kan være som leder – og som medlem af en gruppe; og ikke mindst hans erfaring har givet masser af gode værktøjer at trække på når dialogen bliver intens.

Han arbejder varmt og nærværende med en ægte dialog – uden buzzwords og smarte koncepter.

Finns inspiration får han fra positiv psykologi, aktiv læring og den DISPUK proces uddannelse han tog i 2011. Han er ikke fanatisk metodebruger, men støtter gerne sin proces op, ad en systemisk forståelse og aktiv læring som sætter gang i en god dialog, om det der virkelig betyder noget for gruppen.

I 2012 skrev Finn bogen “Ledergruppens Anatomi”. Som Finn selv siger: ”Det gjorde jeg fordi mit hjerte banker for ledergrupper – og fordi jeg selv har oplevet hvor kæmpestor forskel en god ledergruppe kan gøre for organisationen”.

Kontakt Finn på: info@tbkompagniet.dk


Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.

Change Language To: English Danish