Oplevelser & udvikling

Creative Challenge

Creative Challenge – et sjov oplevelse for hele teamet

Creative Challenge er et meget populært spil. Det er både en konkurrence og et orienteringsløb fyldt med kreative, underholdende opgaver.

I kan spille alle sted udendørs
Vi har ca. 500 opgaver og udfordringer liggende klar til jer og kan sætte et spil op lige der hvor i gerne vil være. Typisk spilles der i ca. 2 timer. Der er flere omgaver end i kan nå så det handler om at vælge de opgave ud som i helst vil lave.

Opgaver og spørgmål
Det handler om at finde poster, svare på spørgsmål og lave sjove fotoopgaver og andre underholdende opgaver der alle giver point i den samlede konkurrence. Opgaverne er opbygget til at feremme jeres samarbejde og inkluderer alle på teamet. Opgaverne kan være

  • – Løs billede eller video opgaver
  • – Besvar sjove faktaspørgsmål og gåder
  • – Find svar på opgaver der handler om lokale attraktioner som f.eks. Vor Frue kirke.
  • – Løs udfordrende trick spørgsmål – under tidspres
  • – Vi bruger området som jeres spilleplade

 

En konkurrence hvor alle kan være med
I opdeles i teams af 6 personer, der alle modtager bruger en smartphone med et kort der viser jer rundt til posterne. I kan selv vælge ruten og på den måde selv vælge en bestemt rute eller en bestemt slags poster. Det handler ikke om at løbe hurtigt, men om at samarbejde og hjælpe hinanden med at løse opgaverne.

En sjov oplevelse for alle
Denne teambuilding event er en af vores mest populære teambuilding aktiviteter. Alle kan være med og der er brug for alle i teamet for at vinde og de andre teams. Opgaverne er meget varierede med faktaviden, trick spørgmål og sjove opgaver. En af de mest populære opgaver er de sjove foto og videomissioner. Fotomissionerne kommer specielt til deres ret til sidst hvor de kan blive vist på det store lærred.

Vi skræddersyer den Creative Challenge til jer
Vi kan tilpasse spillet efter jeres behov og interesser og hjælpe jer med at integrere læringspointer eller viden der er interessante for jer. En sjov og effektiv måde at mikse spil og læring på.

Kontakt os og hør mere om dette koncept og få et godt tilbud.

Kontakt os

Varighed
1–2 timer
Sted
Udendørs alle steder
Deltagere
2–5.000
Pris
350,-
Min. pris
5.000,-
Sprog
Dansk, Engelsk