Oplevelser & udvikling

Team Quissen

Team Quizzen – løs 50 opgaver på 100 minutter

Har i brug for en hurtig opfriskende oplevelse, med sjove spørgsmål og underholdende kreative opgaver er dette lige noget for jer. I får en række opgaver i kan tage i den rækkefølge i selv har lyst til. I vælger en opgave og løser den. Alle opgaver er forskellige. I kan vælge video- og fotomissioner eller svare på mystiske gåder, bruge jeres paratviden og hjælpe hinanden for at vinde spillet. Der er stærkt underholdende og fuld af tempo.

Sted og rammer
I kan spille alle steder. I jeres egen virksomhed, på et kursuscenter, til middagen eller noget helt fjerde. Det er helt op til jer. Vi stiller op og får det til at ske. Eller måske spiller i spillet selv på jeres egne smartphones – se mere om det her. I er opdelt i teams og spiller på tid. Når klokke slår er det teamet med flest point der modtager medaljerne.

Vi skræddersyer Quissen til jer
Vi har over 500 opgaver og gåder der er sjove at løse. Men har i selv lyst til at komme med gåder eller opgaver der for eksempel handler om jeres virksomhed er der også mulighed for dette.

Antal osv.
I deles op i grupper af 4-8 personer der alle modtager en iPad. Det hele foregår online og når vores gamemaster sætter spillet i gang handler det kun om én ting af få gruppen til at arbejde sammen om at vinde spillet. Vores Gamemaster står til rådighed under spillet, samt kårer det heldige vinderhold. I kan spille lige så mange i har lyst til og vi kan tilbyde at afvikle på dansk, engelsk eller tysk.

Kontakt os og hør mere om spillet og få et godt tilbud!

Kontakt os

Varighed
1,5 time
Sted
Alle steder
Deltagere
2-5000
Pris
250 - 400 pr. deltager
Min. pris
5.000,-
Sprog
Dansk, Engelsk, Tysk