Oplevelser & udvikling

Heste Polo – en kongesport for alle

“Det var et rigtigt godt arrangement! Meget professionel forklaring og rigtig god behandling. Hele teamet har virkeligt fået noget at tale om. Helt kanon afslutning med bobler, frugt og sødt.”

Heste Polo foregår til hest, men man behøver ingen erfaring med at ride! Hestene er toptrænede, det vil sige meget rolige og meget lydige.

Heste Polo handler om mere en heste
Når spillet går i gang kan maksimalt 8 personer spille ad gangen og i maksimalt 7 minutter ad gangen, men der skal spilles flere sæt, så alle får mulighed for at gøre en indsats på hesteryg, hvis man har lyst.

Men først skal spillet læres og trænes. Og én ting er at ramme bolden ordentligt når man øver ”på jorden”. Til hest bliver det rigtigt sjovt. Heste Polo teambuilding er et helt nyt koncept der dels giver der samvær med heste, men også en fælles ny oplevelse der skaber fællesskab – og engagement, for det gælder om at vinde!

Fantastiske opgivelser
Heste Polo spilles på Lyngebækgård i landlige herregårdsmiljø og omgivelser. Bare at opleve dette sted og se de flotte stalde er en oplevelse af de store. Få en unik oplevelse med dit team i på dette fantastiske sted. Og hav det sjovt sammen med kollegaerne når i lære at spille. Der er brug for alle og alle kan være med. Det hold der samarbejder bedst – til hest – er det hold der vinder!

Kontakt os

Varighed
1–2 timer
Sted
Nivå – Lyngebæk
Deltagere
3–60
Pris
750,-
Min. pris
3.000
Sprog
Dansk, Engelsk