Oplevelser & udvikling

Mysteriet på Peder Skram

Der er noget helt galt på Peder Skram!

Der er noget helt galt på Peder Skram!Om natten mellem d. 14–15. december. 1987 mister den danske forsvarskommando al kontakt med spydspidsen i det danske maritime forsvar, fregatten Peder Skram. Da skibet efterfølgende blev bordet af danske specialstyrker, er der ingen spor af den 121 mand store besætning.

Mysteriet er stadigt ikke løst – vi har brug for jeres hjælp!
Den dag i dag er mysteriet endnu ikke løst og mange spørgsmål står endnu hen i det uvisse. Vi har brug for jeres hjælp til at løse mysteriet?

I modtages ved ankomst til skibet af vores Agent, der har brug for jeres hjælp. På basen i skibet giver han jer en briefing om situationens alvor.

På jeres vej ind i mysteriet kommer i længere og længere og dybere ind i et gådefuldt univers, her vil I møde mystiske spor og gåder, der kun kan løses ved intenst samarbejde og kreativ kommunikation.

I virkeligehedens verden – Danmarks flagskib under Den kolde Krig
Fregatten Peder Skram var kommandoskibet, hvorfra den danske og vesttyske marines invasionsforsvar af Sjælland og øerne, skulle føres ud i livet i tilfælde af krig. Det var her, det store koordinerede missilangreb på fjendens landgangsstyrker, “Operation Hurricane,” skulle ledes og iværksættes. Ved sin fremkomst i 1966 vakte Peder Skram stor international opmærksomhed ved at være det første større orlogsskib med en kombination af gasturbiner, dieselmotorer og stilbare skrueblade til at regulere farten.

Hovsa misilet
I 1982 blev et HARPOON missil ved en fejl affyret fra Peder Skram. Missilet fløj 34 km, før det detonerede i et sommerhusområde i Lumsås ved Sjællands Odde. Ved eksplosionen blev fire sommerhuse totalt ødelagt og 130 andre beskadiget. Ingen mennesker kom til skade.

Se mere om Peder Skram her: http://www.pederskram.dk/

“Det var en rigtig spændende dag – udfordringer på områder vi ikke er vant til, og helt fantastisk set-up. Skønt med historien omkring skibet.”

“Hej Christian, tak for en dejlig dag i torsdags. Vi var alle enig om at det var en rigtig sjov dag og alle morede sig godt med de opgaver.”

Kontakt os

Varighed
3 timer
Sted
Kbh. Marienstation
Deltagere
4-40
Pris
450,- pr.deltager ex. moms
Min. pris
12.500,-
Sprog
Dansk, Engelsk