Copenhagen City Challenge – Sjovt spil i Københavns gader

Oplev København på en ny sjov måde – gå gennem byen samtidig med at du og dine kollegaer bliver udfordret i en underholdende blanding af skattejagt, byvandring og pointløb i hjertet af hovedstaden.

Copenhagen City Challenge er et underholdende og aktiv spil, og et af vores mest populære koncepter. I har ca. 2 timer til at gennemføre konkurrencen. Det handler om at finde poster, svare på spørgsmål og løse sjove opgaver der alle giver point i den samlede konkurrence.

En konkurrence hvor alle kan være med
I opdeles i teams af 6-8 personer, der alle modtager en iPad med Google Map viser jer rundt på et kort og viser jer vej rundt til posterne. I kan selv vælge ruten og på den måde selv vælge en bestemt rute eller en bestemt slags poster. Det handler ikke om at løbe hurtigst, men om at samarbejde og hjælpe hinanden med at løse opgaverne.

En sjov oplevelse for alle
Denne teambuilding event har indtil videre været en stor succes hos tidligere deltagere. Alle kan være med og der er brug for alle i teamet for at vinde over de andre teams. Opgaverne er meget varierede og kan indeholde alt fra billederopgaver, tekstopgaver, paratviden, gåder, teamopgaver og en af de mest populære opgaver er de sjove video- og fotomissioner. De sidste kommer især til deres ret når vi sender en lille film til jer efterfølgende. Her kan i jo vælge at vise den på det store lærred.

Copenhagen City Challenge er udviklet med henblik på at udfordre deltagerne på en sjov og involverende måde. Vi oplever at denne aktivitet skaber en høj stemning blandt deltagerne og et godt sammenhold. En medrivende og underholdende aktivitet, der appelerer til jeres indre sporthund.

Varighed
2 timer

Sted
København

Deltagere
2 – 5000

Pris
400,-
pr. deltager

Min. pris
5.000,-

Sprog
Dansk / Engelsk / Tysk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

Det siger vores kunder


DATE : 18. februar 2018

Mest viste

Kanalrundfart Challenge

Tag på rundtur i københavns havn og løs spændende sjove opgaver på turen

Goboat Explore Københavns Havn

Løs sjove og kreative opgaver i Københavns havn

Mysteriet på Peder Skram

Der er noget helt galt på skibet! Kan i løse gåden?

Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.

Change Language To: English Danish