Film Teambuilding – Kreativ teambuilding hvor alle har en vigtig rolle

Film teambuilding er en kreativ form for teambuilding, hvor der er brug for alle og hvor alle kan være med. En både aktiv, underholdende og kreativ form for teambuilding, hvor I samtidig kan arbejde med virksomhedens værdier, produkter eller andet vigtigt og interessant.

Vi giver jer viden og værktøjer til at udvikle et manuskript, optage filmen og redigere den. En spændende opgave hvor alles ideer og indsats er vigtig.

Lav film i høj standard
Vi laver film på nye iPads, der i dag filmer i høj standard. Desuden redigeres filmene på iPads og hermed giver dette koncept deltagerne mulighed for efterfølgende at bruge film og video programmer på deres smartsphones, iPads og tablets i langt højere grad.

Innovation og kreativitet
Opgaven indeholder mange forskellige former for innovationstænkning, kreativ tænkning og praktisk samarbejde, og selvom det kan virke som en stor opgave for deltagerne i starten viser erfaringen at det altid lykkes at få et produkt i kassen, der er sjovt og brugbart! Vi oplever desuden altid en masse energi og god engagement fra deltagerne, hvor deltagerne mange gange lærer nye spændende sider af hinanden og sig selv! Alle kan være med og bidrage på en eller anden måde.

Filmfremvisning på det store lærred og Oscar fest
Når I har lagt sidste hånd på værkerne er det tid til jeres helt eget filmfremvisning og Award Show. Vi viser alle jeres film på det store lærred og efterfølgende kåres vindere i forskellige kategorier. Nu er det tid til at de enkelte hold modtager deres velfortjente præmier og der giver korte og lange takketaler fra scenen.

Film teambuilding og læring
Film teambuilding giver deltagerne dels en helt ny måde at være sammen på, hvor der er mulighed for at lære om andres og egne styrker og udfordringer, men også mulighed for at arbejde med værdier, strategiplanen, det gode samarbejde eller den gode kommunikation på en konstruktiv og skabende måde. For at kunne lave en film om et emne bliver man nødt til at diskutere den åbent og forholde sig til det. Det skaber ofte dynamik og konstruktive dialoger.

Ring til os for at høre mere om dette koncept og få et godt tilbud.

Varighed
1 – 8 timer

Sted
Alle steder

Deltagere
2 – 150

Pris
450,-
pr. deltager

Min. pris
9.500,-

Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


  Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

  Det siger vores kunder


  DATE : 18. februar 2018

  Mest viste

  Mysteriet på Peder Skram

  Den er helt gal på Danmarks største krigsskib. Landets sikkerhed står på spil og der er brug for jeres hjælp til at løse opgaven

  Kanalrundfart Challenge

  Tag på rundtur med kanalrundtarten i københavns havn og løs spændende opgaver sammen med teamet

  Cph. Challenge

  Gå på opdagelse i det indre af Københavns gamle bydel og løs sjove gåder og spændende opgaver om byen og folket og meget mere

  Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

  Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
  gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.