GPS Team Adventure – find poster og opgaver via en smartphone

Det sted i er jeres spilleplade i dette sjove GPS-spil, hvor jeres team finder frem til en række poster og opgaver via jeres egne smartphones. Opgaverne viser sig automatisk på skærmen, når i rammer posterne. I skal bruge hele teamets  paratviden, kreativitet og taktiske evner i kampen om point. Vil i gerne have er I frisk luft og ny energi på mødedagen, samt en ny fælles oplevelser på dagen, så er GPS Challenge lige det i har brug for.

Oplevelser og udvikling
På en ny og anderledes måde får i både spændende nye oplevelser og gør jer klogere på hinanden. I får frisk luft til hoved og kroppen og dermed god ny energi i temaet. Samtidig sker der en udvikling i teamet, der med den nye indsigt og forståelse for hinandens viden, får mulighed for at skabe en god udvikling i teamet.

Aktiv og kreativ
Når i spiller vores GPS Challenge kombinerer i to forskellige forhold. I er dels aktive når bevæger jer rundt imellem posterne, i en by eller på et konference sted. Samtidig er i kreative når i skal løse foto og videomæssige opgaver. Og det er som bekendt kun fantasien der sætter grænser for hvad i kan finde på.

Skræddersyet spil og oplevelser
Vi har lavet et spil der giver en masse god underholdning til hele teamet. Det handler ikke om at løbe hurtigst, men om at løse opgaverne rigtigt. Desuden er der mulighed for at skræddersy spillet til jer så det giver deltagerne ny fælles viden, eller skaber en frugtbar dialog og refleksion. Det er helt op til jer, der er mange muligheder.

Rammer & indhold
Vi leverer et et spil til jer der passer præcist til jeres sted, ønsker til indhold og tidsforløb. Vi sender link til vores app og koderne til at logge ind på spillet. Når i så er klar, kan i starte spillet og være igang som vi aftaler. Når spillet er færdigt sender vi resultatet online indenfor 5 minutter efter i er færdige. Og seneste 20 min efter i er færdige sender vi et link til en film vi har lavet med alle resultater, samt jeres sjove fotos og videoclips sat sammen til en film. Og værsgo! 🙂

Varighed
2-3 timer

Sted
Alle steder

Deltagere
2-5000

Pris
250,-
pr. deltager

Min. pris
4.500,-

Sprog
Dansk / Engelsk / Tysk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

Det siger vores kunder


DATE : 9. august 2019

Mest viste

Cph. Challenge

Det indre Københavns er jeres spilleplade

Mysteriet på Peder Skram

Der er noget helt galt på skibet! Kan i løse gåden?

Kanalrundfart Challenge

Tag på rundtur i københavns havn og løs spændende sjove opgaver på turen

Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.

Change Language To: English Danish