Team Quizzen – løs 50 opgaver på 100 minutter

Har i brug for en hurtig opfriskende oplevelse, med sjove spørgsmål og underholdende kreative opgaver er dette lige noget for jer. I får en række opgaver i kan tage i den rækkefølge i selv har lyst til. I vælger en opgave og løser den. Alle opgaver er forskellige. I kan vælge video- og fotomissioner eller svare på mystiske gåder, bruge jeres paratviden og hjælpe hinanden for at vinde spillet.  Der er stærkt underholdende og fuld af tempo.

Sted og rammer
I kan spille alle steder. I jeres egen virksomhed, på et kursuscenter, til middagen eller noget helt fjerde. Det er helt op til jer. Vi stiller op og får det til at ske. Eller måske spiller i spillet selv på jeres egne smartphones – se mere om det her. I er opdelt i teams og spiller på tid. Når klokke slår er det teamet med flest point der modtager medaljerne.

Vi skræddersyer Quissen til jer
Vi har over 500 opgaver og gåder der er sjove at løse. Men har i selv lyst til at komme med gåder eller opgaver der for eksempel handler om jeres virksomhed er der også mulighed for dette.

Antal osv.
I deles op i grupper af 4-8 personer der alle modtager en iPad. Det hele foregår online og når vores gamemaster sætter spillet i gang handler det kun om én ting af få gruppen til at arbejde sammen om at vinde spillet. Vores Gamemaster står til rådighed under spillet, samt kårer det heldige vinderhold. I kan spille lige så mange i har lyst til og vi kan tilbyde at afvikle på dansk, engelsk eller tysk.

Kontakt os og hør mere om spillet og få et godt tilbud!

Varighed
1,5 time

Sted
Alle steder

Deltagere
2-5000

Pris
250 – 400
pr. deltager

Min. pris
5.000,-

Sprog
Dansk / Engelsk / Tysk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


  Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

  Det siger vores kunder


  DATE : 24. august 2019

  Mest viste

  Mysteriet på Peder Skram

  Den er helt gal på Danmarks største krigsskib. Landets sikkerhed står på spil og der er brug for jeres hjælp til at løse opgaven

  Kanalrundfart Challenge

  Tag på rundtur med kanalrundtarten i københavns havn og løs spændende opgaver sammen med teamet

  Cph. Challenge

  Gå på opdagelse i det indre af Københavns gamle bydel og løs sjove gåder og spændende opgaver om byen og folket og meget mere

  Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

  Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
  gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.