“Det var et rigtigt godt arrangement! Meget professionel forklaring og rigtig god behandling. Hele teamet har virkeligt fået noget at tale om. Helt kanon afslutning med bobler, frugt og sødt.”

Heste Polo foregår til hest, men man behøver ingen erfaring med at ride! Hestene er toptrænede, det vil sige meget rolige og meget lydige.

Heste Polo handler om mere en heste
Når spillet går i gang kan maksimalt 8 personer spille ad gangen og i maksimalt 7 minutter ad gangen, men der skal spilles flere sæt, så alle får mulighed for at gøre en indsats på hesteryg, hvis man har lyst.

Men først skal spillet læres og trænes. Og én ting er at ramme bolden ordentligt når man øver ”på jorden”. Til hest bliver det rigtigt sjovt. Heste Polo teambuilding er et helt nyt koncept der dels giver der samvær med heste, men også en fælles ny oplevelse der skaber fællesskab – og engagement, for det gælder om at vinde!

Fantastiske opgivelser
Heste Polo spilles på Lyngebækgård i landlige herregårdsmiljø og omgivelser. Bare at opleve dette sted og se de flotte stalde er en oplevelse af de store. Få en unik oplevelse med dit team i på dette fantastiske sted. Og hav det sjovt sammen med kollegaerne når i lære at spille. Der er brug for alle og alle kan være med. Det hold der samarbejder bedst – til hest – er det hold der vinder!

Varighed
1-2 timer

Sted
Nivå – Lyngebækgård

Deltagere
3 – 60

Pris
750,- per deltager

Min. pris
3.000,-

Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


  Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

  Det siger vores kunder


  Designer : John Doe
  CLIENT : literd
  DATE : 18. februar 2018
  Tools : Adobe Photoshop

  Mest viste

  Mysteriet på Peder Skram

  Den er helt gal på Danmarks største krigsskib. Landets sikkerhed står på spil og der er brug for jeres hjælp til at løse opgaven

  Kanalrundfart Challenge

  Tag på rundtur med kanalrundtarten i københavns havn og løs spændende opgaver sammen med teamet

  Cph. Challenge

  Gå på opdagelse i det indre af Københavns gamle bydel og løs sjove gåder og spændende opgaver om byen og folket og meget mere

  Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

  Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
  gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.