Lav jeres egen Bond film – alle får en god rolle

Du er enten filmfotograf, filminstruktør, skuespiller, skurk – eller selveste Mr. Bond eller lidt a det hele. Når I producerer virksomhedens version af James Bond filmen: “The Golden Ding”.

I laver en rigtig film
Eventen er bygget op som en rigtigt filmproduktion! I starter med forberede jer i pre-produktionsfasen, hvor I alle opdeles i en række grupper der skal lave hver sin del af den samlede film. I læser alle manuskriptet igennem og uddeler selv opgaverne. Der skal vælges skuespillere, instruktører, filmfotografer, rekvisitter, sminkes skuespillere og udvælges locations til de forskellige optagelser.

Vi stiller kameraer, stativer, kostumer, parykker, teatersminke, diverse Bond effekter og våben, samt en masse rekvisitter til rådighed for filmproduktionen.

Nu skal filmen optages! Og nu er der mulighed for at få sin indre skuespiller ud og blive luftet, mens andre bag kameraet sørger for at filmen kommer i kassen.

Lær at redigerer en film
Så skal filmen redigeres, det er forbløffende let, når man ved hvordan man skal gøre det, men det er forbløffende let at lære. Filmen klippes, klippene rettes til, der sættes effekter og tekster på. Og på lydsiden kan der ligges ekstra dialog, musik eller sjove effeklyde på.

Film præmiere & Oscar Show
Til sidst afslutter vi med en filmpræmiere, hvor alle filmen ses samlet, og der stemmes om hvem af grupperne der skal have Oscaren. En stensikker sjovt event.

Ring til hos for at høre mere om dette koncept og få et godt tilbud.

Varighed
3 timer

Sted
Alle steder

Deltagere
10 – 100

Pris
450,-
pr. deltager

Min. pris
10.000,-

Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


  Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

  Det siger vores kunder


  DATE : 18. februar 2018

  Mest viste

  Mysteriet på Peder Skram

  Den er helt gal på Danmarks største krigsskib. Landets sikkerhed står på spil og der er brug for jeres hjælp til at løse opgaven

  Kanalrundfart Challenge

  Tag på rundtur med kanalrundtarten i københavns havn og løs spændende opgaver sammen med teamet

  Cph. Challenge

  Gå på opdagelse i det indre af Københavns gamle bydel og løs sjove gåder og spændende opgaver om byen og folket og meget mere

  Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

  Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
  gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.