Der er noget helt galt på Peder Skram!

Der er noget helt galt på Peder Skram!Om natten mellem d. 14–15. december. 1987 mister den danske forsvarskommando al kontakt med spydspidsen i det danske maritime forsvar, fregatten Peder Skram. Da skibet efterfølgende blev bordet af danske specialstyrker, er der ingen spor af den 121 mand store besætning.

Mysteriet er stadigt ikke løst – vi har brug for jeres hjælp!
Den dag i dag er mysteriet endnu ikke løst og mange spørgsmål står endnu hen i det uvisse. Vi har brug for jeres hjælp til at løse mysteriet?

I modtages ved ankomst til skibet af vores Agent, der har brug for jeres hjælp. På basen i skibet giver han jer en briefing om situationens alvor.

På jeres vej ind i mysteriet kommer i længere og længere og dybere ind i et gådefuldt univers, her vil I møde mystiske spor og gåder, der kun kan løses ved intenst samarbejde og kreativ kommunikation.

I virkeligehedens verden – Danmarks flagskib under Den kolde Krig
Fregatten Peder Skram var kommandoskibet, hvorfra den danske og vesttyske marines invasionsforsvar af Sjælland og øerne, skulle føres ud i livet i tilfælde af krig. Det var her, det store koordinerede missilangreb på fjendens landgangsstyrker, “Operation Hurricane,” skulle ledes og iværksættes. Ved sin fremkomst i 1966 vakte Peder Skram stor international opmærksomhed ved at være det første større orlogsskib med en kombination af gasturbiner, dieselmotorer og stilbare skrueblade til at regulere farten.

Hovsa misilet
I 1982 blev et HARPOON missil ved en fejl affyret fra Peder Skram. Missilet fløj 34 km, før det detonerede i et sommerhusområde i Lumsås ved Sjællands Odde. Ved eksplosionen blev fire sommerhuse totalt ødelagt og 130 andre beskadiget. Ingen mennesker kom til skade.

Se mere om Peder Skram her: http://www.pederskram.dk/

“Det var en rigtig spændende dag – udfordringer på områder vi ikke er vant til, og helt fantastisk set-up. Skønt med historien omkring skibet.”

“Hej Christian, tak for en dejlig dag i torsdags. Vi var alle enig om at det var en rigtig sjov dag og alle morede sig godt med de opgaver.”

Varighed
3 timer

Sted
Sted: Kbh. Marienstation

Deltagere
4 – 40

Pris
450,-
pr. deltager
(ex. moms)

Min. pris
12.500,-

Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


  Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

  Det siger vores kunder


  DATE : 10. marts 2018
  Tags : ,

  Mest viste

  Mysteriet på Peder Skram

  Den er helt gal på Danmarks største krigsskib. Landets sikkerhed står på spil og der er brug for jeres hjælp til at løse opgaven

  Kanalrundfart Challenge

  Tag på rundtur med kanalrundtarten i københavns havn og løs spændende opgaver sammen med teamet

  Cph. Challenge

  Gå på opdagelse i det indre af Københavns gamle bydel og løs sjove gåder og spændende opgaver om byen og folket og meget mere

  Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

  Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
  gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.