Aktiv udendørs teambuilding i nordsjælland

Kun 20 minutters kørsel fra centrum af København kan vi tilbyde at afholde kurser i den smukkeste nordsjællandske natur på Akademisk Skytteforenings (AS) skønne områder. Der er også adgang til rustikke og lidt primitive indendørs kursusfaciliteter.

Mange muligheder på indendørs på AS
På stedet findes en række meget rustikke lokaler, men med god plads og masser af charme. Her er der både plads til at man kan spise op til 70 personer i den store “mandsskabsmesse” eller ca. 10 personer i den noget mindre sergeantmesse. I den tilstødende bygning er der endvidere plads til undervisning af op ca. 20 personer. Endelig er der adgang til officersmessen hvor ca 6 personer kan holde hof. På alle lofterne er der sengestuer således at der kan overnatte op til 32 personer.

Udendørs arealerne er helt unikke
Udendørs er der 16 hektar af den skønneste nordsjællandske natur at boltre sig på. Enge, tæt bøgeskov, granskov, en lille sø og deres helt eget bjerg “Sandbjerget”. Grunden er overalt meget kuperet, hvilket giver mange dejlige kik. Her er der rige muligheder for at udføre en massen forskellige udendørs aktiviteter.

Middag under åben himmel
Dagens aktiviteter og oplevelser kan afsluttes med en middag under åben himmel. Her stiller vores kok gerne en grill op med diverse specialiteter som i kan nyde sammen med kollegaerne i den friste luft. Og skulle det ske at vejret skifter er der mulighed for at trække indenfor i den store messe.

Alt i alt et sted der giver mulighed for en helt unik oplevelse som mange af vores kunder kommer tilbage for at opleve igen.

Varighed
1/2 – 1 dag

Sted
Holte

Deltagere
2-400

Pris
Ring og få et godt tilbud

Min. pris
12.500,-

Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

Det siger vores kunder


DATE : 24. august 2019

Mest viste

Kanalrundfart Challenge

Tag på rundtur i københavns havn og løs spændende sjove opgaver på turen

Goboat Explore Københavns Havn

Løs sjove og kreative opgaver i Københavns havn

Mysteriet på Peder Skram

Der er noget helt galt på skibet! Kan i løse gåden?

Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.

Change Language To: English Danish