Oplevelser & udvikling

Find teamets styrker og lær at bruge dem

Styrkebaseret teamudvikling handler om at lære sine styrker at kende og lære hvordan man selvstændigt kan få glæde af dette, og samtidig i forhold til teamet kan bruge dem.

Styrkebaseret teamudvikling I Clifton Strengths

Styrkebaseret Teamudvikling: Clifton Strengths

Hvorfor er det vigtigt at fokusere på styrkebaseret teamudvikling? Det er det, da det er vigtigt at man kender sine styrker og mange er ikke selv klar over, hvad deres styrker er. Vi er ofte meget mere fokuseret på det, vi ikke er gode til. Det er vi gode til at tage for givet. Derfor er Clifton Strengths god, da man lærer sine styrker at kende.

Hvad siger vores kunder?

”Ledergruppen har taget test januar og gennemført en del af forløbet. Dette har været en positiv oplevelse, som den sidste måneds tid har været med til at forbedre samarbejdet og dialogen i ledergruppen.”

Martin Peick Kristensen, CEO Hertz DK

Hvordan foregår styrkebaseret teamudvikling?

Når vi arbejder med styrkebaseret teamudvikling af teams bruger vi person profil testen; Clifton Strengths testen, der i dag er taget af over 20 millioner personer.

Lær dine egne og dine kollegaers styrker at kende og hvordan i sammen kan forbedre jeres arbejdsmiljø, samarbdjer og resultager ved at bruge et styrkebaseret fokus.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!