Knowie – Lær dine kollegaer bedre at kende på en sjov og uformel måde

Knowie er et sjovt og engagerende teambuilding spil, som hjælper jer som team, at sætte fokus på alle de sociale aspekter af jeres dagligdag sammen. Det er et super godt redskab til at skabe en større forståelse for hinanden, skabe refleksion og starte en masse sjove samtaler mellem kollegaer.

Knowie belyser emner så som kommunikation, arbejdsglæde, kultur, adfærd og motivation, fra et socialt og uformelt perspektiv, således at I som team får nemmere at være sammen, samarbejde og have det sjovt!

Alle kan være med

Noget af det som er sværest ved, at arrangere teambuilding aktiviteter eller udvælge teambuilding øvelser er at finde noget, som alle kan være med til og få et udbytte af. Med Knowie kan I være trygge med at alle får gavn af aktiviteten og har det sjovt.

Indholdet er nemlig særlig udviklet på en positiv og inkluderende måde, og har lånt de bedst fungerende elementer fra spillets verden.

Hvordan fungerer det?

Knowie er bygget op omkring små daglige spørgsmål og opgaver, som kan løses digitalt på alle devices. Opgaverne tager kun et par minutter at udføre, men fylder resten af dagen med en masse liv, samtidig med at I løbende modtager statistik og fun facts.

Aktiviteten fungerer derfor super godt i en travl hverdag, hvor det kan være svært at finde tid til at samles længere tid ad gangen i teamet.

Knowie er super nemt, at komme i gang med og kræver ikke teambuilding instruktører eller administrativt arbejde. I køber spillet direkte hos Knowie og starter processen ved at oprette en bruger på KNOWIEs hjemmeside, hvor I kan læse nærmere om hvordan det fungerer.

Varighed
5 dage

Sted
Online

Deltagere
5-12

Pris
49 ,- per person

Min. pris
245 ,-

Sprog
Dansk / Engelsk

Søger du pris og hurtig hjælp?

Ring på +45 2360 1213 eller skriv til os!


  Mere end 5000 kunder tilfredse kunder

  Det siger vores kunder


  DATE : 12. maj 2021

  Mest viste

  Mysteriet på Peder Skram

  Den er helt gal på Danmarks største krigsskib. Landets sikkerhed står på spil og der er brug for jeres hjælp til at løse opgaven

  Kanalrundfart Challenge

  Tag på rundtur med kanalrundtarten i københavns havn og løs spændende opgaver sammen med teamet

  Cph. Challenge

  Gå på opdagelse i det indre af Københavns gamle bydel og løs sjove gåder og spændende opgaver om byen og folket og meget mere

  Få et uforpligtende tilbud på din næste teambuilding tur!

  Vi har mere end 15 års erfaring med at udvikle teams og organisationer
  gennem brug af Teambuilding, kurser, events, og high performance.