Oplevelser & udvikling

Goboat Explore Københavns Havn

Goboat Explore Købenbenhavn. Stå til søs i Københavns havn og løs en masse spændende teamopgave

Spillet handler om at løse en række opgaver, mens i sejler rundt i Københavns havn og kanaler. Alle opgaverne giver forskellige point. I har en begrænset tid til at gennemføre spillet. Opgaverne er meget varieret og i kan på forhånd udvælge de opgaver i helst vil løse. Alle kan være med og det handler om at være gode til at samarbejde.

Spillet indeholder en række forskellige opgaver. Det kan være kreative opgaver med at tage billeder eller lave en lille video, eller løse faktaspørgsmål, løse quisser, gåder mv. Der er brug for alle og alle kan være med.

Sådan foregår det
I opdeles i grupper af 4-8 personer per gruppe, der bliver udstyrret med en iPad der både viser et kort over hvor i er og hvor alle posterne er. Når spillet starter er det bare om at komme igang og løse

Det hold der vinder er det hold der bedst har fprmået at samarbejde og bruge hinandens styrker – måske har de også været lidt heldige 🙂

Vi kan tilpasse spillet til jeres behov
Vi kan tilpasse spillet til jeres behov og indsætte opgaver og spørgsmål der relaterer til jeres virksomhed. Det kan være bestemte budskaber, værdier eller andet i ønsker at bruge. Dette er en god og underholdende måde at få medarbejderne til at arbejde med viden og budskaber.

NB: Leje af GoBoat indgår ikke i prisen!

Husk at booke en båd på: goboat.dk

Kontakt os

Varighed
1-2 tmer
Sted
Københavns havn
Deltagere
2-100
Pris
350,- - pr.deltager
Min. pris
5.000,-
Sprog
Dansk, Engelsk, Tysk