Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Vildmandsmad - lav mad helt fra grunden

I laver mad sammen med Joachim Randrup der er autonom kok. Sammen med ham laver I en middag ud af vilde råvare som f.eks. vildsvin, elg eller hjort eller hvad nu han har skudt på sit landsted I Sverige. Ved ankomsten giver Joachim jer en briefing på hvad der skal ske. Derefter opdeles I grupper der hver får specielle opgaver.

Lav vildmandsmad fra bunden som teambuilding aktivitet

Vildmarksmad for alle

Den autonome kokkeskole er perfekt for grupper, som ønsker en underholdende og sjov aften, hvor deltagerne rystes sammen og får mulighed for at mødes og lave vildmandsmad i hyggelige alternative rammer.

Nogle vælger at flette daglige problemstillinger eller udfordringer ind i forløbet. Den autonome kokkeskole er fleksibel og kan derfor tilpasses specielle behov og hjælpe med at få belyst de udfordringer der måtte være.

Joachim Randrup har mange års erfaring med catering til og serviceret teams i proces.

Varighed

3 – 5 timer

Sted

Alle steder

Deltagere

1 – 100 personer

Pris

500 – 2.500,-

Minimum pris

15.000,-

Sprog

Dansk og engelsk

Brug naturen som restaurant til at lave vildmandsmad

Vi kan lave mad alle steder, men gør det helst udenfor i den store skov, på lejrpladsen, på stranden eller på Kullens klipper. Når maden er klar sætter I jer alle til bords og får en uforglemmelig middag, som I selv har været med til at lave.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!