Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

DISC Profil Coaching

Vi hjælper jer med at lave personlighedstests og giver jer indsigt i hvordan I kan bruge profilerne kontruktivt, så i øger effektiviteten og samarbejdet på arbejdspladsen. Kontakt os i dag og hør nærmere om hvad vi kan gøre for jer.

Model til teamudvikling - e-disc profil

Hvad er en DISC-profil?

DISC-profilen er en type personlighedstest som bruger fire forskellige faktorer, Coaching kan bruges som en måde at hjælpe personer med at forstå og bruge sin DISC-profil til at forbedre sine kommunikations- og samarbejdsfærdigheder

  • Dominant (D)
  • Indflydelsesrig (I)
  • Stabil (S)
  • Konsekvent (C)

Når vi coacher og bruger en persons DISC-profil. Bruger vi den til at hjælpe dem med at identificere de stærke sider og ens svagheder, og hjælper med at udvikle strategier for at forbedre ens adfærd i forskellige situationer. For eksempel kan en person med en høj D-faktor være god til at tage hurtige beslutninger og tage initiativ, men kan også være udfordrende i samarbejde med fordi de kan være meget direkte eller dominerende.

Som coach kan vi hjælpe personer med at forstå, hvordan de kan justere deres adfærd for at være mere effektive og samarbejdsvillige.

Skal vi hjælpe jer med at analysere DISC profiler? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til at analysere DISC-profiler og bruge dem konstruktivt og effektivt? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Find dine styrker og svagheder

Coaching kan også bruges til at hjælpe personer med at forstå og sætte mål baseret på deres DISC-profil. For eksempel kan en person og høj C-faktor være meget præcis og detaljeorienteret, men også være bange for risiko og undgå at give chancer. En coach kan hjælpe personer med at identificere mål som er udfordrede, men alligevel realistiske og tilpasse deres personlighed.

Samlet set kan en coach bruge DISC-profilen som et værktøj til at hjælpe personer med at forstå sig selv og andre bedre, forbedre kommunikations- og samarbejdsfærdigheder, og sætte mål som tilpasset deres personlighed og adfærd.

Når vi laver DISC coaching tager vi udgangspunkt i enten e-interpersonal eller e-fivefactor.

Teamudvikling - Disc profil analyse