Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Indendørs teambuilding

Det danske vejr sætter mange gange sine begrænsninger for mulighederne for at lave teambuilding udendørs. Derfor har vi udviklet en række aktiviteter der kan gennemføres året rundt – indendørs! Så i året rundt kan træne det gode samarbejde.

Styrk teamets samarbejde med vores indendørs teambuilding aktiviteter

Hos Teambuilding Kompagniet tilbyder vi skræddersyede indendørs teambuilding-aktiviteter, som er designet til at styrke kommunikationen og samarbejdet i jeres teams. Med vores underholdende og udfordrende aktiviteter, styrkes gruppens interne kommunikationsfærdigheder og teamwork, som har en positiv indflydelse på samarbejdet på arbejdspladsen.

Vores sjove og kreative indendørs teambuilding-aktiviteter har til formål at styrke gruppens samarbejde og kommunikation på en anderledes og spændende måde, som giver deltagerne positiv energi og gode oplevelser. Aktiviteter bliver skræddersyet efter teamets ønsker og behov. Vi har en række professionelle instruktører som står klar til at hjælpe jer med at opbygge et stærkere samarbejde og teamwork, og guider jer igennem aktiviteterne så effektiviteten i teamet forbedres.

Underholdende teambuilding

Vores koncepter

Team Quizzen

Mysteriet på
Peder Skram

Beat Factory

Boom

Film Teambuilding

My name is Bond
James Bond

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Få unikke oplevelse med vores spændende indendørs teambuilding aktiviteter

Vi tilbyder en bred vifte af indendørs teambuilding aktiviteter, som tilpasses efter jeres ønsker.  Aktiviteterne varierer fra sjove og underholdende til mere udfordrende og krævende aktiviteter. Vi tilbyder alt fra musikalske teambuilding aktiviteter til quizzer og mysterier, der skal løses. Vi tilbyder også øvelser der ligger op til høj kreativitet såsom skuespil og filmproduktion.

Vores sjove og udfordrende aktiviteter, styrker relationerne mellem medarbejderne, hvilket afspejles positivt i det daglige arbejde på arbejdspladsen. Vores professionelle instruktører sørger for at støtte jer gennem aktiviteterne og hjælpe jer med at skabe en positiv og kreativ oplevelse. Kontakt os i dag og hør nærmere om, hvad vi kan tilbyde netop jeres virksomhed eller gruppe.

Teambuilding indendørs for alle

God teambuilding er teambuilding for alle. Aktiviteter hvor der er brug for alle i teamet og hvor alle kan være med. Trænger i til en aktiv pause på kursusdagen, eller til at lære hinanden bedre at kende. Eller skal i lave en kick off for det nye team.

Vi har udviklet en række aktiviteter af høj kvalitet. Alle vores aktiviteter bliver løbende evalueret og forbedret udfra vores kunders anbefalinger og feedback og ud fra nye tiltag vi finder på. Da vi startede med at lave filmteambuilding optog vi på store VHS kameraer! I dag er det supermeget nemmere at brug en iPad.

Styrk samarbejdet i teamet