Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Team Challenge Game

Find poster og sjove opgaver via smartphones

Teambuilding quiz med teambuilding øvelser

Team Challenge Game

Det sted i er, er jeres spilleplade i dette sjove gps-spil, hvor jeres team finder frem til en række poster og opgaver via jeres egne smartphones. Opgaverne viser sig automatisk på skærmen, når i rammer posterne. I skal bruge hele teamets paratviden, kreativitet og taktiske evner i kampen om point. Vil i gerne have er I frisk luft og ny energi på mødedagen, samt en ny fælles oplevelser på dagen, så er Team Challenge Game lige det i har brug for.

Varighed

1 – 3 timer

Sted

Alle steder

Deltagere

2 – 5.000

Pris

295,- pr. deltager

Minimum pris

4.500,-

Sprog

Dansk, engelsk og tysk

Oplevelser og udvikling

På en ny og anderledes måde får i både spændende nye oplevelser og gør jer klogere på hinanden. I får frisk luft til hoved og kroppen og dermed god ny energi i temaet. Samtidig sker der en udvikling i teamet, der med den nye indsigt og forståelse for hinandens viden, får mulighed for at skabe en god udvikling i teamet.

Aktivt og kreativt

Når i spiller vores Team Challenge Game kombinerer i to forskellige forhold. I er dels aktive når bevæger jer rundt imellem posterne, i en by eller på et konference sted. Samtidig er i kreative når i skal løse foto og videomæssige opgaver. Og det er som bekendt kun fantasien der sætter grænser for hvad i kan finde på.

Vi har lavet et spil der giver en masse god underholdning til hele teamet. Det handler ikke om at løbe hurtigst, men om at løse opgaverne rigtigt. Desuden er der mulighed for at skræddersy spillet til jer så det giver deltagerne ny fælles viden, eller skaber en frugtbar dialog og refleksion. Det er helt op til jer, der er mange muligheder.

Underholdende teambuilding
Sjov teambuilding

Rammer & indhold

Vi leverer et et spil til jer der passer præcist til jeres sted, ønsker til indhold og tidsforløb. Vi sender link til vores app og koderne til at logge ind på spillet. Når i så er klar, kan i starte spillet og være igang som vi aftaler. Når spillet er færdigt sender vi resultatet online indenfor 5 minutter efter i er færdige. Og ca. 20 min efter i er færdige sender vi et link til en film vi har lavet med alle resultater, samt jeres sjove fotos og videoclips sat sammen til en film. 

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!