Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Teambuilding aktiviteter for sjov

For sjov, for alvor og for alle i teamet

Teambuilding aktiviteter for alle

Kullen adventure - Spændende udendørs teambuilding

Teambuilding for sjov er underholdende samvær med kollegerne med fokus på at skabe gode fælles oplevelser. Alle vores teambuilding koncepter er bygget til at underholde og engagerer deltagerne mest muligt, samtidig med, at alle kan være med.

Når vi leverer teambuilding for sjov, er det vigtigt for os at flest muligt på teamet får mest muligt ud af oplevelsen. Det gælder både når vi afvikler et Mysterie på Peder Skram, skaber eventyr på Kullen eller når vi sejler rundt i Københavns kanaler eller et af vores andre koncepter. Vi har aldrig været tilhængere af kanindræberkurser, og vi tror på at mennesker udvikler sig mest og bedst ved at blive på deres egen side af deres grænser. Det må gerne kilde og kradse lidt, men ikke mere end man kan se sine kollegaer og sig selv i øjnene næste dag. Få mere at vide om, hvorfor teambuilding er vigtigt for virksomheder her.

Indendørs og udendørs teambuilding aktiviteter

Indendørs teambuilding

Udendørs teambuilding

Teambuilding for sjov

Vi tror på at denne form for teambuilding aktiviteter kan have en god effekt på teamet. At få en ny god fælles oplevelse sammen skaber et bedre kendskab til hinanden, kan skabe mere tillid og en bedre fællesskabsfølelse og i sidste ende et bedre samarbejde. Faktisk er det vores erfaring at denne form for teambuilding ofte har en god effekt på det sociale niveau i teamet.

Men har teamet brug for konkret udvikling, f.eks. en bedre kommunikation, mere respekt, eller mere engagement, så anbefaler vi at se på vores teamudvikling.

Overvejer i at holde et firmaarrangement med fokus på teambuilding? Hos Teambuilding Kompagniet tilbyder vi skræddersyede teambuilding aktiviteter til firmaarrangementer, så I får et fed og givende dag sammen. Læs mere om teambuilding og firmaarrangementer her.

Teambuilding med kollegaer I Teambuilding Kompagniet

Indendørs og udendørs aktiviteter

Der er mange måder at dyrke relationerne og det gode samvær i teamet på. En god måde er ved gennemføre fælles team aktiviteter og dermed få fælles gode oplevelser og skabe nye fælles historier. Hermed støttes fællesskabet blandt kollegaernes og det fælles engagement. Vi tilbyder både teambuilding aktiviteter udendørs og indendørs. Vores udendørs aktiviteter er meget forskellige og foregår på i byen eller i den vilde natur eller på vandet eller til lands. Det samme kan man sige om vores indendørs aktiviteter hvor vi kan tilbyde en helt unik mission på fregatten Peder Skram og en række aktiviteter der kan afholdes alle steder i landet.

Et team laver en teambuilding øvelse

Alle for en – en for alle

Det gamle motto er udgangspunktet når vi udvikler vores teambuilding aktiviteter. Der er vigtigt at alle kan være med og at der er brug for alle. Det er selvfølgelig ikke altid muligt, men som udgangspunkt er det vores fokus.

Vælg en teambuilding leverandør der passer til jeres behov
Der er mange holdninger til, hvad rigtigt teambuilding er, så vælg en der passer til jeres stil og behov. Vi laver ikke kanindræber kurser, men mener heller ikke at der nødvendigvis skal presses læring og udvikling ind i al hvad vi laver. Vi kalder det social teambuilding når man bare får lov til at hygge sig eller have det sjovt. Og vi tror på at i mange tilfælde skaber det også rigtige gode resultater på bundlinjen.

Sikkerheden skal være i top

Sikkerheden skal være 100% i orden. Både på det fysiske plan og på det mentale. Med det fysiske plan mener vi at vores tekniske udstyr er af den bedste kvalitet og sikkerhedsgodkendt netop til den brug vi udnytter det til. På det mentale plan er det også vigtigt at passe godt på at udvikle den psykologiske sikkerhed og ikke misbruge og ødelægge den. For os handler teambuilding aldrig om at overskride grænser og håbe på at det går godt. Oplevelser og udvikling går hånd i hånd og undersøgelser viser at vi udvikler os hurtigst og bedst ved at føle os sikre og anerkendt.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!