Oplevelser & udvikling

Udendørs teambuilding

Der er en tradition for at teambuilding skal foregå udendørs under åben himmel. Hvilket vi også holder meget af. Der er mange gode perspektiver ved at være underdørs, men teambuilding kan sagtens foregå indendørs. Når det så er sagt må vi lige nævne nogle af de gode ting ved at være udendørs.

Under åben himmel

Teambuilding der skaber udvikling

Der sker noget når man træder udenfor og opholder sig under den åbne himmel. Der er bogstavelig talt højere til loftet, og god plads til individuelle forskelligheder. Med den rette beklædning er det faktisk muligt at være udendørs året rundt.

Af med uniformen
Desuden kan det give et løft at se hinanden udenfor, væk fra de vante rammer og i den sædvanlige ”uniform”. Hermed er der mulighed for at se på hinanden på en ny måde og til at lære ens kollegaer at kende på en ny måde.

Teambuilding giver en indsigt
Al teambuilding, udendørs, indendørs eller online giver mulighed til at forbedre samarbejde ved at give alle en bedre indsigt i egne og kollegaernes styrker og svagheder, kompetencer og kvalifikationer. Ved at arbejde med denne nye forståelse i forhold til teamets opgaver og samarbejde er der mulighed for at skabe konstruktiv udvikling

I Teambuilding Kompagniet tilbyder vi en række udendørs aktiviteter

Kullen Adventure
Spændende eventyr på Kullen

GPS Team Adventure

Outdoor teambuilding i Holte

Goboat
Explore Københavns Havn

Kanalrundfart Challenge

Creative Challenge

København Team Challenge

Heste Polo
en kongesport for alle

Vildmandsmad
lav mad helt fra bunden

Outdoor teamaktiviteter

Special Design

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!