Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Udendørs teambuilding

Der er en tradition for at teambuilding skal foregå udendørs under åben himmel – hvilket vi også holder meget af. Der er mange gode perspektiver ved at være underdørs, men teambuilding kan sagtens foregå indendørs. Når det så er sagt må vi lige nævne nogle af de gode ting ved at være udendørs.

Udendørs teambuilding - Ud under åben himmel

Teambuilding der skaber udvikling

Der sker noget når man træder udenfor og opholder sig under den åbne himmel. Der er bogstavelig talt højere til loftet, og god plads til individuelle forskelligheder. Med den rette beklædning er det faktisk muligt at være udendørs året rundt.

Af med uniformen
Desuden kan det give et løft at se hinanden udenfor, væk fra de vante rammer og i den sædvanlige ”uniform”. Hermed er der mulighed for at se på hinanden på en ny måde og til at lære ens kollegaer at kende på en ny måde.

Teambuilding giver en indsigt
Al teambuilding, udendørs, indendørs eller online giver mulighed til at forbedre samarbejde ved at give alle en bedre indsigt i egne og kollegaernes styrker og svagheder, kompetencer og kvalifikationer. Ved at arbejde med denne nye forståelse i forhold til teamets opgaver og samarbejde er der mulighed for at skabe konstruktiv udvikling

I Teambuilding Kompagniet tilbyder vi en række udendørs aktiviteter

Kullen Adventure
Spændende eventyr på Kullen

Team Challenge Game

Outdoor teambuilding i Holte

Goboat
Explore Københavns Havn

Kanalrundfart Challenge

Creative Challenge

København Team Challenge

Heste Polo
en kongesport for alle

Vildmandsmad
lav mad helt fra bunden

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skab luftforandring med udendørs teambuilding aktiviteter

Udendørs teambuilding er en effektiv måde til at styrke samarbejde, tillid og kommunikation på arbejdspladsen, hvor man på samme tid kan nyde naturens friske luft. Vi tilbyder en række udendørs aktiviteter, der skræddersys efter jeres behov og ønsker. Ved at tage medarbejder med på oplevelser ud fra kontoret og ud i det fri, giver man teamet mulighed for at samarbejde på en anderledes og inspirerende måde. Det kan endda være, at man opdager skjulte talenter blandt kollegerne, som man ellers ikke havde fundet ud af. Deltagelse i teambuilding aktiviteter uden for det vante kontormiljø, medfører en følelse af spænding, udfordring og samarbejde blandt medarbejderne, som kan styrker teamets holdånd og tillid til hinanden.

Vores udendørs Teambuilding aktiviteter kan være alt fra actionprægede aktiviteter til mere afslappende oplevelser. Alle øvelserne styrker først og fremmest båndet og tillid mellem de deltagende, men giver også de deltagende en spændende og mindeværdig dag i naturen. Vores erfarne instruktørers fornemmeste opgave, er at sørge for, at alle jeres deltagere føler sig trygge og komfortable under aktiviteterne, samtidig med at de bliver udfordret til at tage det næste skridt i deres personlige udvikling.

Selvom teambuilding i nogles optik kan virke som en pause fra arbejdet, kan det være en god investering i teamets fremtidige succes, da der skabes motivation og gensidige succesoplevelser blandt medlemmerne. Dette skaber positiv energi i det overordnede samarbejde på arbejdspladsen. Hos teambuilding Kompagniet tilbyder vi mange forskelligartede udendørs oplevelser heriblandt klatring, rappelling, quizzer og madlavning i naturen. Mulighederne er mange – kontakt os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde jer!

Underholdende teambuilding

Fede og mindeværdige udendørs teambuilding aktiviteter

Vi tilbyder en række forskellige udendørs aktiviteter, der vil udfordre og underholde teamet. Vores klatre- og rappelaktiviteter vil teste teammedlemmernes evne til at samarbejde i udfordrende situationer. Vi tilbyder også hestepolo, som skaber et motiverende konkurrenceelement i teambuilding aktiviteten. Hestepolo vil med sikkerhed på teamet ud af deres komfortzone og skabe fælles følelse af at overvinde en udfordring. Vi tilbyder også forskellige udendørs spil og udfordringer, som er sjove og konkurrenceprægede, og vil skabe en følelse af holdånd og samarbejde i dit team.

Uanset om dit team er på udkig efter en dag med klatring og rappelling, eller en mere afslappet dag med vandreture, orienteringsløb i byer eller naturen, så har vi noget for enhver smag. Tag dit team med på uforglemmelige udendørs teambuilding aktiviteter og skab en stærkere og mere samarbejdsvillig arbejdskultur på arbejdspladsen. Læs mere om fordele ved teambuildingevents her. Kontakt os i dag for at få et skræddersyet program, så I får det største udbytte af oplevelsen.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!

Outdoor teamaktiviteter

Special Design