Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Kanalrundfart Challenge

Sejl med Canal Tours og løs en masse sjove opgaver i Københavns havn

Kanalrundfart challenge som teambuilding aktivitet

Kan I gennemføre spillet?

Mens i sejler rundt på en af Canal Tours både er der nu mulighed for at gennemføre et underholdende og sjovt spil i Københavns havn og kanaler. Alle opgaverne giver forskellige point. Canal Tours sejler en fast tur igennem havnen hvor i samtidig skal løse forskellige opgaver. Opgaverne er meget varieret. Alle kan være med og det handler om at være gode til at samarbejde.

Opgaverne kan være kreative opgaver med at tage billeder eller lave en lille video, eller løse fakta spørgsmål, løse quisser, gåder, historisk viden, mv. Der er brug for alle og alle kan være med.

Varighed

2 timer

Sted

Københavns havn

Deltagere

2 – 165 personer

Pris

300,- pr. deltager

Minimum pris

5.000,-

Sprog

Dansk, engelsk og tysk

Sådan foregår det

I opdeles i grupper af 4-8 personer per gruppe, der på en udvalgt smartphone i gruppen viser et kort over havnen hvor posterne er. Når skibet sejler er det bare om at komme i gang og løse opgaver. Det hold der vinder er det hold der bedst har formået at samarbejde og bruge hinandens styrker – måske har de også været lidt heldige.

Vi kan tilpasse spillet til jeres behov

Vi kan tilpasse spillet til jeres behov og indsætte opgaver og spørgsmål der relaterer til jeres virksomhed. Det kan være bestemte budskaber, værdier eller andet i ønsker at bruge. Dette er en god og underholdende måde at få medarbejderne til at arbejde med viden og budskaber.

Bemærk: Bådrundfarten er ikke inkluderet i prisen og købes separat.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!