Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Der er noget helt galt på Peder Skram!

Der er noget helt galt på Peder Skram!Om natten mellem d. 14–15. december. 1987 mister den danske forsvarskommando al kontakt med spydspidsen i det danske maritime forsvar, fregatten Peder Skram. Da skibet efterfølgende blev bordet af danske specialstyrker, er der ingen spor af den 121 mand store besætning.

Mysteriet er stadigt ikke løst - vi har brug for jeres hjælp!

Den dag i dag er mysteriet endnu ikke løst og mange spørgsmål står endnu hen i det uvisse. Vi har brug for jeres hjælp til at løse mysteriet?

I modtages ved ankomst til skibet af vores Agent, der har brug for jeres hjælp. På basen i skibet giver han jer en briefing om situationens alvor.

På jeres vej ind i mysteriet kommer i længere og længere og dybere ind i et gådefuldt univers, her vil I møde mystiske spor og gåder, der kun kan løses ved intenst samarbejde og kreativ kommunikation.

Varighed

3 timer

Sted

KBH Marienstation

Deltagere

4 – 40 personer

Pris

490,- pr. deltager ex. moms

Minimum pris

12.500,-

Sprog

Dansk og engelsk

I virkeligehedens verden - Danmarks flagskib under Den kolde Krig

Fregatten Peder Skram var kommandoskibet, hvorfra den danske og vesttyske marines invasionsforsvar af Sjælland og øerne, skulle føres ud i livet i tilfælde af krig. Det var her, det store koordinerede missilangreb på fjendens landgangsstyrker, “Operation Hurricane,” skulle ledes og iværksættes. Ved sin fremkomst i 1966 vakte Peder Skram stor international opmærksomhed ved at være det første større orlogsskib med en kombination af gasturbiner, dieselmotorer og stilbare skrueblade til at regulere farten.

Hovsa misilet

I 1982 blev et HARPOON missil ved en fejl affyret fra Peder Skram. Missilet fløj 34 km, før det detonerede i et sommerhusområde i Lumsås ved Sjællands Odde. Ved eksplosionen blev fire sommerhuse totalt ødelagt og 130 andre beskadiget. Ingen mennesker kom til skade.

Kundeudtalelse: Tak for en mega god Teamevent. Alle 20 havde en fantastisk aften, 3 timer fløj afsted. Vi blev rystet godt sammen, havde mange gode, frustrende, aha oplevelser undervejs i opgaveløsningerne.

Se mere om Peder Skram her: http://www.pederskram.dk/

Teambuilding ved at løse mysteriet på Peder Skram

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!