Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Team Quizzen

Løs 50 opgaver på 100 minutter!

Sjovt og engagerende teambuilding spil

Har i brug for en hurtig opfriskende oplevelse, med sjove spørgsmål og underholdende kreative opgaver er dette lige noget for jer. I får en række opgaver i kan tage i den rækkefølge i selv har lyst til. I vælger en opgave og løser den. Alle opgaver er forskellige. I kan vælge video- og fotomissioner eller svare på mystiske gåder, bruge jeres paratviden og hjælpe hinanden for at vinde spillet. Der er stærkt underholdende og fuld af tempo.

Varighed

1,5 time

Sted

Alle steder

Deltagere

2 – 5000 personer

Pris

250 – 400,- pr. deltager

Minimum pris

7.500,-

Sprog

Dansk, engelsk og tysk

Sted og rammer

I kan spille alle steder. I jeres egen virksomhed, på et kursuscenter, til middagen eller noget helt fjerde. Det er helt op til jer. Vi stiller op og får det til at ske. Eller måske spiller i spillet selv på jeres egne smartphones – se mere om det her. I er opdelt i teams og spiller på tid. Når klokke slår er det teamet med flest point der modtager medaljerne.

Vi skræddersyer Quissen til jer

Vi har over 500 opgaver og gåder der er sjove at løse. Men har i selv lyst til at komme med gåder eller opgaver der for eksempel handler om jeres virksomhed er der også mulighed for dette.

I deles op i grupper af 4-8 personer der alle modtager en iPad. Det hele foregår online og når vores gamemaster sætter spillet i gang handler det kun om én ting af få gruppen til at arbejde sammen om at vinde spillet. Vores Gamemaster står til rådighed under spillet, samt kårer det heldige vinderhold. I kan spille lige så mange i har lyst til og vi kan tilbyde at afvikle på dansk, engelsk eller tysk.

Teambuilding quiz med teambuilding øvelser

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!