Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Goboat Explore Købenbenhavn

Stå til søs i Københavns havn og løs en masse spændende teamopgaver.

Goboat Explorer på havnen foran Amalienborg

Oplev København fra vandsiden

GoBoat Explore handler om at løse en række sjove opgaver, mens i sejler rundt i Københavns havn og kanaler. Alle opgaverne giver forskellige point. I har en begrænset tid til at gennemføre spillet. Opgaverne er meget varieret og i kan på forhånd udvælge de opgaver i helst vil løse. Alle kan være med og det handler om at være gode til at samarbejde.

Spillet indeholder en række forskellige typer opgaver. Det kan være kreative opgaver med at tage billeder eller lave en lille video, eller løse faktaspørgsmål, løse quisser, gåder mv. Der er brug for alle og alle kan være med.

Varighed

1 – 2 timer

Sted

Københavns havn

Deltagere

2 – 100 personer

Pris

350,- pr. deltager

Minimum pris

5.000,-

Sprog

Dansk, engelsk og tysk

Sådan foregår det

I opdeles i grupper af 4-8 personer per gruppe, der spiller på jeres egne smartphones eller tablets. I downloader vores spille-app, der bruger et Google Map til at til at vise hvor alle posterne er. Når spillet starter er det bare om at komme igang og løse opgaver.

Det hold der vinder er det hold der bedst har formået at samarbejde og bruge hinandens styrker – måske har de også været lidt heldige.

Vi kan tilpasse spillet til jeres behov

Vi kan tilpasse spillet til jeres behov og indsætte opgaver og spørgsmål der relaterer til jeres virksomhed. Det kan være bestemte budskaber, værdier eller andet i ønsker at bruge. Dette er en god og underholdende måde at få medarbejderne til at arbejde med viden og budskaber.

NB: Leje af GoBoat indgår ikke i prisen!

I kan booke en båd hos GoBoat her: goboat.dk

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!