Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Teambuilding i nordsjællands skønne natur

Kun 20 minutters kørsel fra centrum af København kan vi tilbyde at afholde kurser i den smukke nordsjællandske natur på Akademisk Skytteforenings (AS) skønne områder.

Helt unikke omgivelser

Udendørs er der 16 hektar at boltre sig på. Enge, tæt bøgeskov, granskov, en lille sø og deres helt eget bjerg “Sandbjerget”. Grunden er overalt meget kuperet, hvilket giver mange dejlige kik. Her er der rige muligheder for at udføre en massen forskellige udendørs aktiviteter.

Varighed

1/2 – 1 dag

Sted

Holte

Deltagere

2 – 4000 personer

Pris

Kontakt os for et tilbud

Minimum pris

12.500,-

Sprog

Dansk og engelsk

I kan også være indendørs på AS

På stedet findes desuden en række meget rustikke lokaler, men med god plads og masser af charme. Her er der både plads til at man kan spise op til 70 personer i den store “mandsskabsmesse” eller ca. 10 personer i den noget mindre sergeantmesse. I den tilstødende bygning er der endvidere plads til undervisning af op ca. 20 personer. Endelig er der adgang til officersmessen hvor ca. 6 personer kan holde hof. På alle lofterne er der sengestuer således at der kan overnatte op til 32 personer.

Middag under åben himmel

Dagens aktiviteter og oplevelser kan afsluttes med en middag under åben himmel. Her stiller vores egen kok gerne en grill op med diverse specialiteter, som i kan tilberede sammen med ham eller bare sætte jer til bords og nyde sammen med kollegaerne i den friste luft. Og skulle det ske at vejret skifter er der mulighed for at trække indenfor i den store messe.

Alt i alt et sted der giver mulighed for en helt unik oplevelse som mange af vores kunder kommer tilbage for at opleve igen.

Se mere om Akademisk Skytteforening.

Outdoor teambuilding og fællesspisning

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!