Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Teamprofilen

Styrk samarbejdet og kommunikationen med en teamanalyse

Et forståeligt og anvendeligt teamværktøj

Teamudvikling - Disc profil analyse

Teamanalysen bygger på anerkendte og gennemprøvede psykologiske teorier om menneskelig adfærd. Fundamentet bag er e-interpersonal, et forskningsbaseret personprofilværktøj, med afsæt i Theory of human behaviour samt Interpersonal Circumplex Model. Begge teorier har fokus på de primære motivationsfaktorer, samt vores adfærd i social interaktion med andre mennesker

En professionel teamprofil

Med Teamprofilen fra e-stimate får du en profilrapport på op til 40 sider – til markedets bedste pris.
Rapporten indeholder blandt andet: Teamets samlet graf, individuelle grafer, teamets fokusområder, grafiske fremstillinger, oplæg til udvikling og et udviklingskatalog.

Teamprofilen giver indsigt og forståelse til at skabe udvikling

Med Teamprofilen får du konkret indsigt i, hvad teammedlemmerne motiveres af, hvad den enkelte bryder sig mindre om, kommunikationsstil samt rolle i teamet. At kende sit team gavner både samarbejdet, kommunikationen og muligheden for at opnå fælles succes.

Teamprofilen er således et konstruktivt værktøj til både at sammensætte det rigtige team, styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde – og ikke mindst – skabe forståelse for forskellighed i teamet.

Team

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!