Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Heste Polo - en kongesport for alle

Heste Polo foregår til hest, men man behøver ingen erfaring med at ride! Hestene er toptrænede, det vil sige meget rolige og meget lydige.

Et team prøver heste polo som teambuilding aktivitet

Heste Polo handler om mere en heste

Når spillet går i gang kan maksimalt 8 personer spille ad gangen og i maksimalt 7 minutter ad gangen, men der skal spilles flere sæt, så alle får mulighed for at gøre en indsats på hesteryg, hvis man har lyst.

Men først skal spillet læres og trænes. Og én ting er at ramme bolden ordentligt når man øver ”på jorden”. Til hest bliver det rigtigt sjovt. Heste Polo teambuilding er et helt nyt koncept der dels giver der samvær med heste, men også en fælles ny oplevelse der skaber fællesskab – og engagement, for det gælder om at vinde!

 

Varighed

1 – 2 timer

Sted

Nivå – Lyngebæk

Deltagere

3 – 60 personer

Pris

750,- 

Minimum pris

3.000,-

Sprog

Dansk og engelsk

Hvad siger vores kunder?

“Det var et rigtigt godt arrangement! Meget professionel forklaring og rigtig god behandling. Hele teamet har virkeligt fået noget at tale om. Helt kanon afslutning med bobler, frugt og sødt.”

Fantastiske opgivelser

Heste Polo spilles på Lyngebækgård i landlige herregårdsmiljø og omgivelser. Bare at opleve dette sted og se de flotte stalde er en oplevelse af de store. Få en unik oplevelse med dit team i på dette fantastiske sted. Og hav det sjovt sammen med kollegaerne når i lære at spille. Der er brug for alle og alle kan være med. Det hold der samarbejder bedst – til hest – er det hold der vinder!

Teambuilding med heste polo

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!