Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Teamprofilen

Styrk samarbejdet med en teamanalyse

Et let forståeligt og anvendeligt teamværktøj

Teamudvikling - Disc profil analyse

Det er vigtigt med et solidt fagligt fundament er nødvendigt for et godt teamværktøj til teamudvikling. Men en Teamprofil er først rigtig anvendelig, når man kan huske og kender sin egen profil – og især når man sammenligner og lærer ens kollegaers profil at kende.

Derfor fokuserer vores Teamprofil på at være: let at forstå – let at huske – let at anvende. Vi bruger de fire farver, fordi farvesymbolik er lettere at huske og anvende i praksis end typenavne eller bogstavkombinationer.

Teamanalysen bygger på anerkendte og gennemtestede psykologiske teorier om menneskelig adfærd. Fundamentet bag er e-interpersonal, et forskningsbaseret personprofilværktøj, med afsæt i Theory of human behaviour samt Interpersonal Circumplex Model. Begge teorier har fokus på de primære motivationsfaktorer, samt vores adfærd i social interaktion med andre mennesker.

En professionel teamprofil

Med Teamprofilen fra e-stimate får du en profilrapport på op til 40 sider – til markedets bedste pris.
Rapporten indeholder blandt andet: Teamets samlet graf, individuelle grafer, teamets fokusområder, grafiske fremstillinger, oplæg til udvikling og et udviklingskatalog.

Teamprofilen giver indsigt til udvikling og sammensætning af teamet

Med Teamprofilen får du konkret indsigt i, hvad teammedlemmerne motiveres af, hvad den enkelte bryder sig mindre om, kommunikationsstil samt rolle i teamet. Alt sammen medvirkende til at lære sit team bedre at kende til gavn for både samarbejdet, kommunikationen og muligheden for at opnå fælles succes.

Teamprofilen er således et konstruktivt værktøj til både at sammensætte det rigtige team, styrke et teams udvikling, sikre effektiv kommunikation og samarbejde – og ikke mindst – skabe forståelse for forskellighed i teamet.

Teamprofilen understøttes desuden af en række værktøjer:

• Teamhjul – fra 10 til 30 personer
• Kort til feedback, plakater og PowerPoint slides
• Terninger og klodser i de fire farver
• Team caps og kopper i de fire farver

E-fivefactor profilen som personlighedstest

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!