Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Film Teambuilding

Film teambuilding er en kreativ form for teambuilding, hvor der er brug for alle og hvor alle kan være med. En både aktiv, underholdende og kreativ form for teambuilding, hvor I samtidig kan arbejde med virksomhedens værdier, produkter eller andet vigtigt og interessant.

Vi giver jer viden og værktøjer til at udvikle et manuskript, optage filmen og redigere den. En spændende opgave hvor alles ideer og indsats er vigtig.

Kreativ teambuilding hvor alle har en vigtig rolle

Udklædning til at lave en film som teambuilding aktivitet

Lav film i høj standard. Vi laver film på nye iPads, der i dag filmer i høj standard. Desuden redigeres filmene på iPads og hermed giver dette koncept deltagerne mulighed for efterfølgende at bruge film og video programmer på deres smartsphones, iPads og tablets i langt højere grad.

Innovation og kreativitet – Opgaven indeholder mange forskellige former for innovationstænkning, kreativ tænkning og praktisk samarbejde, og selvom det kan virke som en stor opgave for deltagerne i starten viser erfaringen at det altid lykkes at få et produkt i kassen, der er sjovt og brugbart! Vi oplever desuden altid en masse energi og god engagement fra deltagerne, hvor deltagerne mange gange lærer nye spændende sider af hinanden og sig selv! Alle kan være med og bidrage på en eller anden måde.

Varighed

1 – 8 timer

Sted

Alle steder

Deltagere

2 – 150 personer

Pris

450,-

Minimum pris

9.500,-

Sprog

Dansk og engelsk

Filmfremvisning på det store lærred og Oscar fest

Når I har lagt sidste hånd på værkerne er det tid til jeres helt eget filmfremvisning og Award Show. Vi viser alle jeres film på det store lærred og efterfølgende kåres vindere i forskellige kategorier. Nu er det tid til at de enkelte hold modtager deres velfortjente præmier og der giver korte og lange takketaler fra scenen.

Film teambuilding og læring

Film teambuilding giver deltagerne dels en helt ny måde at være sammen på, hvor der er mulighed for at lære om andres og egne styrker og udfordringer, men også mulighed for at arbejde med værdier, strategiplanen, det gode samarbejde eller den gode kommunikation på en konstruktiv og skabende måde. For at kunne lave en film om et emne bliver man nødt til at diskutere den åbent og forholde sig til det. Det skaber ofte dynamik og konstruktive dialoger.

Udklædte kollegaer til at lave en film som teambuilding aktivitet

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!