Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

My Name is Bond - James Bond

Du er enten filmfotograf, filminstruktør, skuespiller, skurk – eller selveste Mr. Bond eller lidt a det hele. Når I producerer virksomhedens version af James Bond filmen: “The Golden Ding”.

I laver en rigtig film

Eventen er bygget op som en rigtigt filmproduktion! I starter med forberede jer i pre-produktionsfasen, hvor I alle opdeles i en række grupper der skal lave hver sin del af den samlede film. I læser alle manuskriptet igennem og uddeler selv opgaverne. Der skal vælges skuespillere, instruktører, filmfotografer, rekvisitter, sminkes skuespillere og udvælges locations til de forskellige optagelser.

Vi stiller kameraer, stativer, kostumer, parykker, teatersminke, diverse Bond effekter og våben, samt en masse rekvisitter til rådighed for filmproduktionen.

Nu skal filmen optages! Og nu er der mulighed for at få sin indre skuespiller ud og blive luftet, mens andre bag kameraet sørger for at filmen kommer i kassen.

Varighed

3 timer

Sted

Alle steder

Deltagere

10 – 100 personer

Pris

450,- 

Minimum pris

10.000,-

Sprog

Dansk og engelsk

Lær at redigerer en film

Så skal filmen redigeres, det er forbløffende let, når man ved hvordan man skal gøre det, men det er forbløffende let at lære. Filmen klippes, klippene rettes til, der sættes effekter og tekster på. Og på lydsiden kan der ligges ekstra dialog, musik eller sjove effeklyde på.

Film præmiere & Oscar Show

Til sidst afslutter vi med en filmpræmiere, hvor alle filmen ses samlet, og der stemmes om hvem af grupperne der skal have Oscaren. En stensikker sjovt event.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!