Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

København Team Challenge

Oplev en teamaktivitet i København på en ny sjov måde – gå gennem byen samtidig med at du og dine kollegaer bliver udfordret i en underholdende blanding af skattejagt, byvandring og pointløb i hjertet af hovedstaden.

København Team Challenge

Sjovt spil i Københavns gader

København Team Challenge er et underholdende og aktiv teamspil, og et af vores mest populære koncepter. I har ca. 2 timer til at gennemføre konkurrencen. Det handler om at finde poster, svare på spørgsmål og løse sjove opgaver der alle giver point i den samlede konkurrence.

Alle opgaverne er placeret de hyggelige gader og torve i centrum den gamle bydel af København. Når i spiller bevæger i jer rundt på strøget og der hyggelige sidegader med masser af butikker og cafeer. 

Man kan sige at centrum af København er jeres spilleplade!

Varighed

2 timer

Sted

København

Deltagere

2 – 5.000 personer

Pris

250,-

Minimum pris

5.500,-

Sprog

Dansk, engelsk og tysk

En konkurrence hvor alle kan være med

I opdeles i teams af 6-8 personer. I downloader vores spille-app, der bruger et Google Map. På kortet ses en række poster I kan gå frem til. Når I kommer frem til en post og går ind i zonen åbner der en opgave til jer. I kan selv vælge ruten og på den måde selv vælge en bestemt hvilken vej i vil bevæge jer eller hvilken slags poster i helst til gå efter. Alle poster giver point, men ikke lige mange. Det handler ikke om at løbe hurtigst, men om at samarbejde og hjælpe hinanden med at løse opgaverne.

En sjov oplevelse for alle

Denne teambuilding event har indtil videre været en stor succes hos tidligere deltagere. Alle kan være med og der er brug for alle i teamet for at vinde over de andre teams. Opgaverne er meget varierede og kan indeholde alt fra billederopgaver, tekstopgaver, paratviden, gåder, teamopgaver og en af de mest populære opgaver er de sjove video- og fotomissioner. De sidste kommer især til deres ret når vi sender en lille film til jer efterfølgende. Her kan i jo vælge at vise den på det store lærred.

København Team Challenge er udviklet med henblik på at udfordre deltagerne på en sjov og involverende måde. Vi oplever at denne aktivitet skaber en høj stemning blandt deltagerne og et godt sammenhold. En medrivende og underholdende aktivitet, der appellerer til jeres indre sporthund.

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!