Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Jule Quizzen 2023

Et sjovt og stærkt underholdende julespil.

“Der var en rigtig god stemning og et genialt produkt i har lavet”
Charlotte Boisen. Europæiske ERV

Jule Quizzen

Gruppen opdeles I teams af 4 personer, der konkurrerer mod hinanden. Hvert team spiller på iPads eller egne enheder. Her kommer opgaverne frem på skærmen efterhånden som I løser dem. Hver opgave giver point. Der er én chance pr. opgave. Det handler om at samarbejde og vinde.

Opgaverne er meget forskellige, men handler alle om julen. Det kan handle om paratviden, trick spørgsmål, julehistorie, de kendte, eller være kreative foto og video-opgaver. Egne opgaver kan indsættes og vi hjælper gerne med at designe og udforme opgaverne.

Når spillet slutter kåres vinderholdet og hele gruppens billeder og videoer kan ses på det store lærred, hvis der er et sådan til rådighed. Ellers sender vi en video med billeder og film clips på et link til jer. Jule Quizzen 2023 kan afvikles alle steder.

“Der var rigtig god stemning og et genialt produkt I har lavet”

Charlotte Boisen. Europæiske ERV.

 

Version A

Varighed

45 minutter

Deltagere

2 – 1000

Pris

195,- pr. person eks. moms

Minimum pris

7.500 ,-

Andet

Spil på egne enheder eller vores  iPads til alle og eventet styres af en instruktør.

Version B

Varighed

45 minutter

Deltagere

2 – 1000

Pris

95,- pr. person eks. moms

Minimum pris

4.500,-

Andet

I spiller på egne smartphones og styre selv eventet. Vi sender koder og udførligt instruktion og har support klar til jer.

Vi støtter Julemærkemarchen 2023

Julemærkemarchen er en forening af frivillige, der i mere end 40 år har arbejdet med kun det ene formål at indsamle midler til støtte for Julemærkehjemmene. 

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!