Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Om Teambuilding Kompagniet

Velkommen til Teambuilding Kompagniet

Vi har mange års erfaring som events & udviklings- og proceskonsulenter, sparringspartnere og coaches på leder-, mellemleder- og afdelingsniveau. Vi indgår som samarbejdspartnere for virksomheder og organisationer i forbindelse med organisationsudvikling, teamudvikling, fusioner, strategiimplementering og i gennemførelse af sociale events.

 Vi tror på at effektiv udvikling sker gennem gode oplevelser og aktiv læring, med fokus på den ønskede nødvendige udvikling.  Vi har mange års erfaring både som interne og eksterne konsulenter. Hermed har vi haft mulighed for at samle erfaring fra begge verdener.

 Vi tænker altid i sikkerhed og kræver at medarbejdere, leverandører og samarbejdspartnere yder en 100 % professionel indsats.

Vi bruger en række anerkendte og gennemtestede metoder og teknikker, når vi udvikler teams. Vi anvender den systemiske tankegang med et ekstra fokus på styrker og den løsningsfokuserede metode, men bruger også en række test og er samarbejdspartner med Gallup

20 års erfaring med teambuilding og teamudvikling

0
+ Events

0
Års erfaring

0
Kvalitets events

0
+ Kunder

Vi er en gruppe ildsjæle

… og vi brænder for det vi gør. Vi tror på det vi gør og ved at det kan gøre en kæmpe forskel – der kan blive en kæmpe fordel for vores kunder

Christian Holst - Konsulent i teambuilding og teamudvikling

Christian Holst

Direktør

Christian er Cand. Com og proceskonsulent med 20+ erfaring med HRD, team- og lederudvikling. Han har erfaring som intern og ekstern konsulent i en lang række virksomheder. Hans tilgang til udvikling er systemisk og styrkebaseret.

Synnes Andersen

Konsulent

Synne Andersen er er uddannet lærer, facilitator, terapeut, coach og systemisk opstiller. Hun er en erfaren konsulent og facilitator inden for teambuilding, teamudvikling og individuelle samtaler. For hende er kunden altid i centrum og hun arbejder løsningsfokuseret og ressourceorienteret med integration af kundens mål og udvikling.
Merel Wolff, konsulent i teambuilding

Merel Wolff

Chefkonsulent

Merel Wolff er erhvervspsykolog og proceskonsulent med 20+ års erfaring inden for HRM og ledelsesudvikling. Hun har omfattende international erfaring som team- og individuel coach i store multinationale virksomheder og i den akademiske verden. Hendes tilgang er systemisk og løsningsorienteret.

Kenneth Ytting - konsulent i teambuilding og teamudvikling

Kenneth Yitting

Konsulent

Kenneth har lavet teamforløb og undervist i facilitering/metode af teamforløb igennem de sidste 22 år. Hans metoder er fysiske øvelser/dialog øvelser/kognitive øvelser koblet til hverdagen, med hjælp fra Appreciative Inquiry (anerkendende tilgang) og aktiv læring. Det er vigtigt for ham er at der er læring i forløbet og at der samtidig er en uformel stemning og gerne masser af latter. 

Eric Lauritzen

Instruktør

Eric er kandidat i innovation og iværksætteri fra CBS og passioneret omkring mennesker. Gennem hans tid som konsulent har han erfaring med facilitering og workshops. Han driver i dag egen virksomhed og på siden er vi stolte af at han faciliterer teambuilding events hos os. 
Henrik Andersen, konsulent i teambuilding

Henrik Andersen

Konsulent

Henrik har en Master fra SDU og er uddannet officer fra Søværnet. Han har arbejdet som officer, skibsfører og styrmand, samt som leder. Henrik har gennemført en række sundhedsprojekter i forskellige kommuner. Og har er optaget af at både udvikle det mentale og fysiske i kombination med hinanden.

Tilknyttede instruktører og konsulenter

I Teambuilding Kompagniet har vi en række tilknyttede instruktører, konsulenter og samarbejdspartnere der hjælper til for at få det hele til at spille max.