Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Kick Off - Det Nye Team

Kom hurtigt i gang og bliv et godt team fra starten af!

Teambuilding og samarbejde i teamet

Kom godt fra start med det nye team

Det er vigtigt at komme godt fra start, så I fra begyndelse af, sammen skaber de rigtige rutiner og gode vaner!

Denne workshop er specifikt designet til nye teams og grupper, der har brug for at finde sammen, hurtigt og effektivt. Hvem er vi? Hvad skal vi? Hvordan gør vi det bedst og nemmest? Roller, kompetencer, kvalifikationer er de grundlæggende emner vi arbejder med.

 

Workshoppen giver jer

En klar forståelse af teamets opgaver og mål, en klar forståelse af teamets værdier og spilleregler, indsigt og forståelse I teamets styrker og hvordan disse udvikles, træning i anerkendende kommunikation og konstruktiv feedback, en bredere indsigt i egne og de andre i teamets personlige kvalifikationer, en personlig plan for udvikling og en udviklingsplan for teamet.

En Teammodel i tre faser

Afklaring

Hvem er vi i teamet? Hvad er vores mål og hvad er god kommunikation i teamet?

Samarbejdsøvelser der udvikler

Det her er vores opgave – og mål. Sådan gør vi tingene. Sådan vil vi gerne have det. På denne måde spiller vi hinanden bedst.

Realisering og justering

Det her gør vi rigtigt godt. Det her udvikler vi på. Det her stopper vi med.

Teoretisk og metodisk

Metodisk bruger vi teambuilding øvelser, teoretiske indlæg, gruppearbejde, dobbelt interviews, aktiv refleksion, fælles opgaver og evaluerende opsamlinger.

Det Teoretiske fundament tager sit udgangspunkt i løsningsfokuseret tænkning, systemisk tænkning, aktiv læring og AI Appreciative Inquery

 . Varighed 1–2 dage. Kurset kan både afholdes på én eller to dage. Det er vores erfaring at alle teams har forskellige behov, også nye teams, derfor tilretter vi dette kursus til jer til enten én eller to dage.

Teambuilding der skaber udvikling

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!