Oplevelser & udvikling

Oplevelser & udvikling

Creative Challenge

Creative Challenge er et meget populært spil. Det er både en konkurrence og et orienteringsløb fyldt med kreative, underholdende opgaver.

En kreativ oplevelse for hele teamet

Teambuilding med udfordringer rundt i København

I kan spille alle steder udendørs. Vi har ca. 500 opgaver og udfordringer liggende klar til jer og kan sætte et spil op lige der hvor i gerne vil være. Typisk spilles der i ca. 2 timer. Der er flere omgaver end i kan nå så det handler om at vælge de opgave ud som i helst vil lave.

Det handler om at finde poster, svare på spørgsmål og lave sjove fotoopgaver og andre underholdende opgaver der alle giver point i den samlede konkurrence. Opgaverne er opbygget til at feremme jeres samarbejde og inkluderer alle på teamet. Opgaverne kan være:

– Løs billede eller video opgaver
– Besvar sjove faktaspørgsmål og gåder
– Find svar på opgaver der handler om lokale attraktioner som f.eks. Vor Frue kirke.
– Løs udfordrende trick spørgsmål – under tidspres
– Vi bruger området som jeres spilleplade

Varighed

1 – 3 timer

Sted

Udendørs alle steder

Deltagere

2 – 5.000 personer

Pris per deltager

375,-

Minimum pris

7.500,-

Sprog

Dansk og engelsk

En konkurrence hvor der er brug for alle

I opdeles i teams af 6 personer, der alle modtager bruger en tablet med et kort på, der viser jer rundt til posterne. I kan selv vælge ruten og på den måde selv vælge en bestemt rute eller en bestemt slags poster. Det handler ikke om at løbe hurtigt, men om at samarbejde og hjælpe hinanden med at løse opgaverne.

En sjov oplevelse for alle

Denne teambuilding event er en af vores mest populære teambuilding aktiviteter. Alle kan være med og der er brug for alle i teamet for at vinde og de andre teams. Opgaverne er meget varierede med faktaviden, trick spørgmål og sjove opgaver. De mest populære opgaver er de sjove foto og videomissioner. Fotomissionerne kommer specielt til deres ret til sidst hvor de kan blive vist på det store lærred.

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan tilpasse spillet lige præcis som i gerne vil have det!

Teambuilding med kollegaer I Teambuilding Kompagniet

Skal vi stå for dit teambuilding arrangement? Kontakt os nu.

Har du brug for hjælp til jeres næste teambuilding arrangement? Vi har over 20 års erfaring, og er klar til at rådgive og hjælpe dig. Vi glæder os til at høre fra dig!